Jan Prokopek: Skatteforhøjelser eller en velfærdsmassakre

17. september 2013 Politik

Byrådsmedlem Jan Prokopek Jensen, Socialdemokraterne, skriver:

Så har vi fået det sidst nye budgetmateriale forud for budgetforhandlinger tirsdag aften. Desværre ser det endnu værre ud!!

Vi har ved udgangen af 2013, 252 mio. kr. i kassen.

Hellere ekstra i skat end mindre velfærd, siger Jan Prokopek.

Hellere ekstra i skat end mindre velfærd, siger Jan Prokopek.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved udgangen af 2017 er der minus 621 mio. kr. i kassen
Det vil sige der er et merforbrug i de fire år på 873 mio. kr. og hvis vi så ønsker en kassebeholdning på ca. 100 mio. kr. ja, så er opgaven at finde 973 mio. kr. i budgetforbedringer i løbet af de næste fire år.
Der ér altså en grund til at Indenrigsministeriet har givet Sønderborg lov til at hæve skatten uden straf. Det siddende byrådsflertal, altså det der var, afleverer altså ikke den bedste start for et nyt byråd, at finde besparelser på så mange penge. Uden at kombinere med en skatteforhøjelse vil det blive med en massakre til følge, og det ønsker vi socialdemokrater ikke.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Sport, Sønderborg

Kom i Humlehøj-hallerne og se Sønderborg Futsal spille mod Aalborg

1. oktober 2022 Sport

Søndag eftermiddag klokken 16:30 møder Sønderborg Futsal Aalborg og det sker i Humlehøj-hallerne. “Jeg håber, at der kommer rigtigt mange og ser kampen. Det er nemlig vigtigt, vi også  får god opbakning i starten af sæsonen”, siger målmand Dennis Skipper. Sønderborg Futsals spillere satser benhårdt på igen at komme til at spille om medaljer. “Hvis […]

Læs mere...