Jan Prokopek: Skatteforhøjelser eller en velfærdsmassakre

17. september 2013 Politik

Byrådsmedlem Jan Prokopek Jensen, Socialdemokraterne, skriver:

Så har vi fået det sidst nye budgetmateriale forud for budgetforhandlinger tirsdag aften. Desværre ser det endnu værre ud!!

Vi har ved udgangen af 2013, 252 mio. kr. i kassen.

Hellere ekstra i skat end mindre velfærd, siger Jan Prokopek.

Hellere ekstra i skat end mindre velfærd, siger Jan Prokopek.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved udgangen af 2017 er der minus 621 mio. kr. i kassen
Det vil sige der er et merforbrug i de fire år på 873 mio. kr. og hvis vi så ønsker en kassebeholdning på ca. 100 mio. kr. ja, så er opgaven at finde 973 mio. kr. i budgetforbedringer i løbet af de næste fire år.
Der ér altså en grund til at Indenrigsministeriet har givet Sønderborg lov til at hæve skatten uden straf. Det siddende byrådsflertal, altså det der var, afleverer altså ikke den bedste start for et nyt byråd, at finde besparelser på så mange penge. Uden at kombinere med en skatteforhøjelse vil det blive med en massakre til følge, og det ønsker vi socialdemokrater ikke.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...