Jesper Petersen søger en opstillingskreds

8. september 2013 Politik

Siden sit skifte fra SF til Socialdemokraterne er han blevet finansordfører for sit nye parti, en tung post i partiet. Den eneste knast på vejen til en politisk karriere er nu at få en opstillingskreds – og det bliver spændende at se, om ikke Sønderborgs socialdemokrater ringer til den talentfulde unge mand og tilbyder ham en plads hos dem.

Det er SF i Sønderborg, der satte Jesper Petersen på den politiske scene ved det seneste valg til Folketinget.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg har ingen kreds nu og indstillede mig også på ved mit skifte, at det kan ende med, at det var dét, siger Jesper Petersen.

Han vil nemlig helst opstilles i det syd- og sønderjyske.

– Det er stadig det område, som jeg synes, jeg kan repræsentere og gerne vil stilles op, og så må vi se, om der bliver en ledig kreds, siger det 32-årige folketingsmedlem.

Han håber det løser sig.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk