Jesper Petersen søger en opstillingskreds

8. september 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Siden sit skifte fra SF til Socialdemokraterne er han blevet finansordfører for sit nye parti, en tung post i partiet. Den eneste knast på vejen til en politisk karriere er nu at få en opstillingskreds – og det bliver spændende at se, om ikke Sønderborgs socialdemokrater ringer til den talentfulde unge mand og tilbyder ham en plads hos dem.

Det er SF i Sønderborg, der satte Jesper Petersen på den politiske scene ved det seneste valg til Folketinget.

– Jeg har ingen kreds nu og indstillede mig også på ved mit skifte, at det kan ende med, at det var dét, siger Jesper Petersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han vil nemlig helst opstilles i det syd- og sønderjyske.

– Det er stadig det område, som jeg synes, jeg kan repræsentere og gerne vil stilles op, og så må vi se, om der bliver en ledig kreds, siger det 32-årige folketingsmedlem.

Han håber det løser sig.