Jesper Rosanes: Mine sidste ord i sundheds-duellen med Helge Larsen

4. november 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Sundhedsudvalgsformand Jesper Rosanes, Venstre, skriver:

Jeg har fra starten af valgkampen tydeligt tilkendegivet, at min valgkamp vil blive baseret på fakta og jeg vil ikke indlade mig på mere eller mindre usaglige personangreb, så dette indlæg bliver hermed mit sidste som svar- svar – svar på Helge Larsen debat niveau.

Jeg er åbenbart både nedladende, mangler faglig indsigt, mangler evner, er ynkelig og har hverken interesse eller brænder for området – ok, så fik sagligheden og fakta sig en over næbbet.venstre

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg er ikke nedladende ved at sætte citationstegn om de to tidligere medarbejdere i forvaltningens titel, da det ikke er en titel jeg har givet dem, og jeg tvivler ikke på deres kompetencer indenfor de områder de beskæftiger sig med.

Jeg vil medgive, at jeg ikke som Helge Larsen har en kandidatgrad fra Odense Universitet i sundhed og idræt, men jeg mener heller ikke, at det er kravet for at være politiker, for så ville det se slemt ud i byråd, regionsråd og regering. Netop derfor har vi et super professionelt og fagligt personale bag os i diverse forvaltninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ingen er jo forpligtiget ud over sine evner – og jeg gør mig umage hver eneste dag men, at mine evner så ikke lever op til Helge Larsens forventninger, det må jeg så prøve om jeg kan leve med.

Jeg er ynkelig fordi jeg påpeger fakta, at Helge Larsen til trods for sin ”tordentale” i byrådssalen stemte for budgettet med en besparelse på kr. 900.000 på sundhedsordningen for kommunens ansatte. Jeg formoder, at han i sit eget parti inden budgettet blev fremlagt og vedtaget også har ”tordnet” der uden, at det dog har ændret noget af den grund.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jesper Rosanes er klar til fire år mere i sundhedens tjeneste.

Jesper Rosanes er klar til fire år mere i sundhedens tjeneste.

Til byrådsmødet ville jeg have sagt det samme som Helge Larsen, men jeg tog ikke ordet, da han selv gjorde det så fint ved først at ”tordne” imod besparelsen, men så desværre bagefter stemte han for budgettet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidste år ”tordnede” jeg imod kommunens rygepolitik og stemte som den eneste imod – det er i mine øjne at sætte handlig bag ordene, og ikke bare ”tom tale”.

At jeg ikke brænder for sundhedsområdet, den betragtning må også stå for Helge Larsens helt egen ”regning”. Jeg kunne selvfølgelig igen bl.a. påpege den økonomi som er tilført området, projektet omkring overvægtige børn og meget andet, men det hører jo ind under ”fakta” og det er jo ikke så interessant.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da jeg som sagt ikke vil bruge min tid på den slags personfnidder, kommer der ikke mere herfra, så kære Helge Larsen, frem til 19. november er der ”spil til et mål” så du kan frit postulere, antyde og nedgøre mig, og jeg må så stå lidt ”ynkelig” tilbage, men tillad mig hvis jeg smiler lidt og hvem ved, måske skal vi diskutere sundhedspolitik efter den 19. november, men det er ikke noget vi to bestemmer, det overlader vi til de rigtige ”eksperter”.

Se Helge Larsens indlæg: http://sonderborgnyt.dk/?p=23874