Jobcenter i Sønderborg er bedst til at samarbejde

24. juli 2014 Uncategorized

Jobcenter Sønderborg indtager er flot førsteplads i Danmark, når der måles på centrenes evne til at samarbejde med virksomhederne.jobcenter

Det fremgår af en undersøgelse, der netop er offentliggjort på www.jobindsats.dk, som er hjemmeside for Styrelsen for Arbejdsmarked og rekruttering.

Artiklen fortsætter under annoncen

Målingen er foretaget med udgangspunkt i de mål, Beskæftigelsesministeren har defineret i forhold til Jobcentrenes samarbejde med virksomhederne med løntilskud, virksomhedspraktik, voksenlærlinge, rotationsvikarer, skåne- og fleksjob, opkvalificeringsjob og mentor.

Målingen opdateres hver måned, og data til målingen kommer fra Amfora, Resultatdata, Amanda, jobplanmodulet, DJO (din jobplan online), e-indkomst og CVR-registret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Erhverv, Sønderborg

Hjælp Iver Daabeck med at forebygge madspild – pluk selv majs på markerne

25. september 2021 Erhverv

Iver Daabeck har to marker med sukkermajs tæt ved Sønderborg. Den ene ligger lige til højre, når man kører af Alssundbroen. Den anden ligger ved samkørselspladsen på Sundeved-siden, hvor der også står en salgsbod med kartofler, majs og halloweengræskar. “Jeg har det problem, at ALDI og Salling Group påstår, de ikke kan sælge majs mere […]

Læs mere...