Jobcenter i Sønderborg er bedst til at samarbejde

24. juli 2014 Uncategorized

Jobcenter Sønderborg indtager er flot førsteplads i Danmark, når der måles på centrenes evne til at samarbejde med virksomhederne.jobcenter

Det fremgår af en undersøgelse, der netop er offentliggjort på www.jobindsats.dk, som er hjemmeside for Styrelsen for Arbejdsmarked og rekruttering.

Artiklen fortsætter under annoncen

Målingen er foretaget med udgangspunkt i de mål, Beskæftigelsesministeren har defineret i forhold til Jobcentrenes samarbejde med virksomhederne med løntilskud, virksomhedspraktik, voksenlærlinge, rotationsvikarer, skåne- og fleksjob, opkvalificeringsjob og mentor.

Målingen opdateres hver måned, og data til målingen kommer fra Amfora, Resultatdata, Amanda, jobplanmodulet, DJO (din jobplan online), e-indkomst og CVR-registret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...