Jobcenter i Sønderborg er bedst til at samarbejde

24. juli 2014 Uncategorized

Jobcenter Sønderborg indtager er flot førsteplads i Danmark, når der måles på centrenes evne til at samarbejde med virksomhederne.jobcenter

Det fremgår af en undersøgelse, der netop er offentliggjort på www.jobindsats.dk, som er hjemmeside for Styrelsen for Arbejdsmarked og rekruttering.

Artiklen fortsætter under annoncen

Målingen er foretaget med udgangspunkt i de mål, Beskæftigelsesministeren har defineret i forhold til Jobcentrenes samarbejde med virksomhederne med løntilskud, virksomhedspraktik, voksenlærlinge, rotationsvikarer, skåne- og fleksjob, opkvalificeringsjob og mentor.

Målingen opdateres hver måned, og data til målingen kommer fra Amfora, Resultatdata, Amanda, jobplanmodulet, DJO (din jobplan online), e-indkomst og CVR-registret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
11. maj 2021 Kultur, Nordborg

Den Digitale Stafet nåede frem til Genforeningsstenen i Nordborg

11. maj 2021 Kultur

Tirsdag eftermiddag nåede Den Digitale Stafet frem til Nordborg og ved Genforeningsstenen i Søparken ved Nordborg Sø blev den givet til Stephan Kleinschmidt, der er formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Rurisme. “Med Den Digitale Stafet skabes der en fælles oplevelse med mange deltagere – hvor for sig. Og her – 101 år […]

Læs mere...