Jobcenter: Påstand om kassetænkning hænger ved

19. december 2013 Uncategorized

På Byrådsmødet i november gav Jesper Kock udtryk for, at han mener, der tænkes mere på økonomi end på at hjælpe borgerne i Jobcenter. Derfor har Jesper Kock og Arbejdsudvalgsformand Jens Peter Thomsen gennemgået en af de mange sager i Jobcenter.

– Og det glæder mig, at Jesper Kock måtte erkende, der ikke er noget at komme efter, lød det fra Jens Peter Thomsen på onsdagens Byrådsmøde. I den gennemgåede sag er reglerne fulgt til punkt og prikke – og sagen er ikke afsluttet.

Jobcenter gør, hvad der SKAL gøres.

Jobcenter gør, hvad der SKAL gøres.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er præcis dér problemet er. Nemlig at sager ikke afsluttes i Jobcenter. Der er mange ting Jobcenter KAN gøre, men de gør alene det, som de SKAL gøre, siger Jesper Kock, der mener, det præcis er sådan, at Jobcenter sparer en masse penge.

– Så jeg mener stadig, der sker kassetænkning, siger han.

Herefter fulgte der en række påstande om, at formanden for Arbejdsudvalget på ingen måde har været den rette mand på posten.

Fra årsskiftet er det Jan Prokopek, der sidder på formandsstolen i Arbejdsmarkedsudvalget og han har flere gange givet udtryk for, at Jobcenter skal arbejde for borgerne, så det bliver en god oplevelse for de ledige at blive indkaldt til møde. Det kan det blive, hvis Jobcenter gør, hvad de kan og ikke alene hvad de skal.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Erhverv, Sønderborg

Hjælp Iver Daabeck med at forebygge madspild – pluk selv majs på markerne

25. september 2021 Erhverv

Iver Daabeck har to marker med sukkermajs tæt ved Sønderborg. Den ene ligger lige til højre, når man kører af Alssundbroen. Den anden ligger ved samkørselspladsen på Sundeved-siden, hvor der også står en salgsbod med kartofler, majs og halloweengræskar. “Jeg har det problem, at ALDI og Salling Group påstår, de ikke kan sælge majs mere […]

Læs mere...