Jørgen Jørgensen mødte sit udsatteråd

7. april 2014 Uncategorized

Mandag eftermiddag samlede tidligere socialudvalgsformand Jørgen Jørgensen sit udsatteråd, så medlemmerne kunne se hinanden lidt an og få sat kursen til det fremtidige samarbejde.

Jørgen Jørgensen er glad og tilfreds med at udsatterådet er samlet efter et tilløb på mere end et helt år.

Jørgen Jørgensen er glad og tilfreds med at udsatterådet er samlet efter et tilløb på mere end et helt år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udsatterådet er en del af Sønderborg Kommunes politik for socialt udsatte og med omkring bordet er der også brugere af det sociale system.

– Vi fik snakket om formålet med udsatterådet og vi vendte nogle tanker om, hvem der er målgruppen, siger Jørgen Jørgensen til Sønderborg Nyt. Derudover diskuterede rådet, om der skal arbejdes i arbejdsgrupper eller i samlet kor.

Udsatterådet skal blandt andet give høringssvar på nye initiativer fra socialforvaltningen og så er det rådets intention at komme med bud på forbedringer på relevante områder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...