Jørgen Jørgensen mødte sit udsatteråd

7. april 2014 Uncategorized

Mandag eftermiddag samlede tidligere socialudvalgsformand Jørgen Jørgensen sit udsatteråd, så medlemmerne kunne se hinanden lidt an og få sat kursen til det fremtidige samarbejde.

Jørgen Jørgensen er glad og tilfreds med at udsatterådet er samlet efter et tilløb på mere end et helt år.

Jørgen Jørgensen er glad og tilfreds med at udsatterådet er samlet efter et tilløb på mere end et helt år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udsatterådet er en del af Sønderborg Kommunes politik for socialt udsatte og med omkring bordet er der også brugere af det sociale system.

– Vi fik snakket om formålet med udsatterådet og vi vendte nogle tanker om, hvem der er målgruppen, siger Jørgen Jørgensen til Sønderborg Nyt. Derudover diskuterede rådet, om der skal arbejdes i arbejdsgrupper eller i samlet kor.

Udsatterådet skal blandt andet give høringssvar på nye initiativer fra socialforvaltningen og så er det rådets intention at komme med bud på forbedringer på relevante områder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...