Jørn Lehmann fik formandspost i regionen

6. februar 2014 Politik

Regionsrådet nedsatte for nylig Udvalget for miljø, jordforurening og råstoffer som ét af i alt ni stående politiske udvalg. Torsdag konstituerede udvalget sig og valgte Jørn Lehmann Petersen fra Sønderborg til formand.

Jørn Lehmann blev valgt som formand.

Jørn Lehmann blev valgt som formand.

Artiklen fortsætter under annoncen


– Det er et uhyre spændende område, jeg bliver formand for. Vi ved, at der skal bruges en masse sand og grus til de kommende års store infrastrukturprojekter som motorvejsudvidelserne på Fyn og i Trekantområdet, de store sygehusbyggerier samt tilslutningsanlæg i forbindelse med udrulningen af timemodellen for tog. Derfor lægger jeg stor vægt på, at vi får en god dialog med entreprenører, stat, kommuner, og de der bliver berørt af råstofindvindingen. Jeg håber, at dette kan medvirke til at forhindre en række konflikter, siger den nyvalgte formand.

Artiklen fortsætter under annoncen

– I det hele taget vil jeg arbejde for, at vi får den gode dialog så tidligt ind i processen som muligt. Det vil give bedre tid og mulighed for at finde alternative løsninger, påpeger Jørn Lehmann Petersen.

Skrevet af: Ole [email protected]
6. december 2023 Politik, Sønderborg

Tysk rederi vil sejle faste ture mellem Flensborg og Sønderborg

6. december 2023 Politik

Et tysk rederi har henvendt sig til Sønderborg Havn og Sønderborg Kommune med ønske om at starte en fast turbåd mellem Flensborg og Sønderborg fra midten af marts måned. Rederiet ønsker at sejle to til tre gange dagligt med op til 50 passagerer mellem Flensborg og Sønderborg til ultimo oktober. Sikkerhedsregler siger, at området, hvor […]

Læs mere...