Jørn Lehmann fik formandspost i regionen

6. februar 2014 Politik

Regionsrådet nedsatte for nylig Udvalget for miljø, jordforurening og råstoffer som ét af i alt ni stående politiske udvalg. Torsdag konstituerede udvalget sig og valgte Jørn Lehmann Petersen fra Sønderborg til formand.

Jørn Lehmann blev valgt som formand.

Jørn Lehmann blev valgt som formand.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er et uhyre spændende område, jeg bliver formand for. Vi ved, at der skal bruges en masse sand og grus til de kommende års store infrastrukturprojekter som motorvejsudvidelserne på Fyn og i Trekantområdet, de store sygehusbyggerier samt tilslutningsanlæg i forbindelse med udrulningen af timemodellen for tog. Derfor lægger jeg stor vægt på, at vi får en god dialog med entreprenører, stat, kommuner, og de der bliver berørt af råstofindvindingen. Jeg håber, at dette kan medvirke til at forhindre en række konflikter, siger den nyvalgte formand.

Artiklen fortsætter under annoncen

– I det hele taget vil jeg arbejde for, at vi får den gode dialog så tidligt ind i processen som muligt. Det vil give bedre tid og mulighed for at finde alternative løsninger, påpeger Jørn Lehmann Petersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...