Jørn Lehmann genvalgt som formand for Foreningsfællesskabet Ligeværd

1. juni 2018 Politik

Jørn Lehmann blev torsdag genvalgt som landsformand for Foreningsfællesskabet Ligeværd, et genvalg som han er både stolt, glad og udmyg for.

I Ligeværd arbejdes der for at bedre forholdene for børn, unge og voksne med særlige behov.

“Det betyder at vi konstant påvirker lovgivere og andre med initiativer som kan gøre en forskel for vores målgruppe – både når det gælder forældre til et barn, en ung eller en voksen med særlige behov, når det gælder uddannelse, bolig eller et regulært job”, siger Jørn Lehmann.

En ny hovedbestyrelse, som er sammensat af foreningsvalgte, men også udpegede medlemmer med interesse, viden og netværk som er til gavn for målgruppen.

“En spændende og visionær bestyrelsessammensætning, som vil gå helt nye veje i indsatsen. Jeg glæder mig til arbejdet og til at nå nye mål for vores målgruppe”, siger Jørn Lehmann.

Første store projekt er 13 events i Ligeværds telt på det kommende Folkemøde på Bornholm.

Ligeværd Sønderborg, hvor Jørn g, hvor Jørn Lehmann er medlem, har sagt farvel til hovedofreningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Man kan tilhøre den lokalforening, man har lyst til og derfor kunne jeg genopstille og blive valgt”, siger Jørn Lehmann til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...