Jørgen Jørgensen skriver om SF’s borgerrådgiver

23. oktober 2013 Politik

sfByrådsmedlem Jørgen Jørgensen, SF, skriver:

En af SF’s helt store mærkesager i denne byrådsperiode har været etablering af en effektiv borgerrådgiver. Det er lykkes rigtig godt, hvilket vi er både glade og stolte over. Det var noget vi gik til valg på for fire år siden. Borgerrådgivningen har været forankret i Borger og Demokratiudvalget, med Frank Bodholdt Jacobsen SF som formand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og Borgerrådgiveren har været en succes. Både i den forstand at rigtig mange borgere, som har følt sig klemt i systemet, er blevet hjulpet af borgerrådgiveren. Men Niels, som borgerrådgiveren hedder, har også har et kritisk og vejledende øje på kommunens egen sagsbehandling, og er kommet med henstillinger og forslag til forbedringer.

Nu har borgerrådgiveren fået et andet job i forvaltningen, og tillykke med det. Men det er vigtigt at der stadig er politisk fokus og vilje til at ansætte en ny og velkvalificeret borgerrådgiver. Også efter valget den 19. november.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kommunen

Sønderborg Nyt har spurgt kommunaldirektør Søren Bonde, om der skal findes en ny Borgerrådgiver:

– Det skal der, siger han og nævner, at det faktisk er meldt ud.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juli 2021 Sønderborg, Frivillige

Hvem har fortjent Integrationsprisen 2021?

30. juli 2021 Sønderborg

Integrationsrådet uddeler for 17 gang Brobyggerprisen og nu mangler kun det vigtigste: Kandidaterne. Kom med din indstilling på en person, virksomhed eller organisation, der har gjort en ekstraordinær indsats for at fremme den lokale mangfoldighed. Det skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse. ”Brobyggerprisen sætter et positivt fokus på blandt andet etnisk ligestilling, og derfor er […]

Læs mere...