Jørgen Jørgensen skriver til Carl Erik Rasmussen

20. september 2013 Uncategorized

Byrådsmedlem Jørgen Jørgensen, SF, skriver:

Carl Erik Rasmussen fra Nordborg er en vidende mand med mange mening.  Som regel en fornøjelse at læse, hvad han skriver i avisen, selvom der ikke altid er styr på detaljen. For eksempel ikke, når han i et læserbrev giver udtryk for den opfattelse, at Jan Prokopek ikke blev borgmester ved sidste valg, fordi Jørgen Jørgensen lavede rævestreger. Sikke noget sludder Carl Erik. Du burde vide bedre.

Jørgen Jørgensen gik efter indflydelse i Byrådet - og fik den.

Jørgen Jørgensen gik efter indflydelse i Byrådet – og fik den.

Artiklen fortsætter under annoncen

SF pegede på Jan Prokopek som borgmester ved sidste valg. Men efter valget var der borgerligt flertal i byrådet, som fordelte udvalgsposterne i mellem sig og valgte Aase Nyegaard til borgmester. Det var første derefter at det borgerlige flertal tilbød SF 2 udvalgsformandsposter, som vi sagde ja tak til.

Fordi SF  ikke er  et “alt eller intet parti”. Vi søger samarbejde og indflydelse, hvor vi kan på den førte politik, og lider ikke af berøringsangst.

SF har klare holdninger, som præger vores politiske stillingtagen. Derfor har SF i de seneste fire år i byrådet været centralt placeret i det politiske arbejde, hvor vi har fået gennemført meget, men også forhindret de værste borgerlige udskejelser. Men jeg laver altså ikke rævekager. Jeg tackler hårdt og rent Carl Erik, men aldrig med knopperne forrest.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke altid, jeg kan sige det samme om dig.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...