Jørgen Jørgensen skriver til Carl Erik Rasmussen

20. september 2013 Uncategorized

Byrådsmedlem Jørgen Jørgensen, SF, skriver:

Carl Erik Rasmussen fra Nordborg er en vidende mand med mange mening.  Som regel en fornøjelse at læse, hvad han skriver i avisen, selvom der ikke altid er styr på detaljen. For eksempel ikke, når han i et læserbrev giver udtryk for den opfattelse, at Jan Prokopek ikke blev borgmester ved sidste valg, fordi Jørgen Jørgensen lavede rævestreger. Sikke noget sludder Carl Erik. Du burde vide bedre.

Jørgen Jørgensen gik efter indflydelse i Byrådet - og fik den.

Jørgen Jørgensen gik efter indflydelse i Byrådet – og fik den.

Artiklen fortsætter under annoncen

SF pegede på Jan Prokopek som borgmester ved sidste valg. Men efter valget var der borgerligt flertal i byrådet, som fordelte udvalgsposterne i mellem sig og valgte Aase Nyegaard til borgmester. Det var første derefter at det borgerlige flertal tilbød SF 2 udvalgsformandsposter, som vi sagde ja tak til.

Fordi SF  ikke er  et “alt eller intet parti”. Vi søger samarbejde og indflydelse, hvor vi kan på den førte politik, og lider ikke af berøringsangst.

SF har klare holdninger, som præger vores politiske stillingtagen. Derfor har SF i de seneste fire år i byrådet været centralt placeret i det politiske arbejde, hvor vi har fået gennemført meget, men også forhindret de værste borgerlige udskejelser. Men jeg laver altså ikke rævekager. Jeg tackler hårdt og rent Carl Erik, men aldrig med knopperne forrest.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke altid, jeg kan sige det samme om dig.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...