Jørgen Jørgensen tog første stik til sundhedshuset

10. november 2013 Uncategorized

Af Carl Erik Rasmussen

Om borgerne på Nordals ikke havde tid eller simpelthen ikke interesserer sig for deres kommende nye Sundhedshus, vides ikke. Men en trist kendsgerning var det, at kun 33 personer incl. alle offentlige personer med en række politikere i spidsen samt hele otte fra den kommende tandklinik i “huset”  plus en læge var mødt op.

Jøren Jørgensen klarer den manuelle opgave glimrende.

Jøren Jørgensen klarer den manuelle opgave glimrende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter den indledende velkomst ved formand f. Socialudvalget, Jørgen Jørgensen, var der korte taler af Regionsrådets Bo Liebergren, en repræsentant for byggefirmaet Hjortgaard Byggeri samt Jesper Rosannes, inden Jørgen Jørgensen demonstrerede sit håndelag for at håndtere en spade, iøvrigt en flot en af slagsen forsynet med flere mindeplader.
Dermed var det første spadestik taget, og alle kunne begive sig ind i en stor tom rådhushal, hvor alt bare var nedtaget og fjernet.  Mange minder kunne ikke undgå at trænge sig på hos dem, der igennem så mange år har haft deres jævnlige færden på rådhuset i flere sammenhænge.
Artiklen fortsætter under annoncen

Her var kommunen vært ved et lækkert traktement, og man kunne besigtige nogle plancher med beskrivelse af det kommende Sundhedshus og få en lille orientering herom af Ulla Mendola Aarbjerg, som er ansvarlig for koordineringen  af byggeprocessen.
Skrevet af: Ole [email protected]
10. december 2023 Kultur, Sønderborg

Masser af familier så deres børn optræde i Så’ det Jul i Alsion

10. december 2023 Kultur

Både lørdag og søndag eftermiddag havde alle børnene fra Sønderjysk Pigekor og Drengekor deres familier siddende på tilskuerpladserne i Alsions koncertsal, så de kunne opleve korets årlige julekoncert. Balletbørnene fra Sønderjysk Danseakademi havde, som pige- og drengekoret, også opbakning fra deres familier – og de kunne bare sætte sig og nyde korene, som fik opbakning […]

Læs mere...
>