Jutta Sko fik gulddiplom af borgmesteren

17. september 2019 Erhverv

Hos Jutta Sko på Perlegade går de op i klimaet og når det samtidig giver store besparelser og en bedre kundeoplevelse, så er beslutningen ikke så svær:

”Det er både godt for klimaet og samtidig støtter vi op om ProjectZero-visionen og den økonomiske gevinst er da en ekstra gulerod”, fortæller Lars Eskildsen til ProjectZero.

Jutta Sko har skiftet lyset i butikken samt lyset i alle baglokalerne og på lageret og i alt har Jutta sko skiftet 96 spots og 148 lysstofrør, hvilket har kostet omkring 60000 kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den årlige besparelse er cirka 26.000 kWh, som kan omregnes til en besparelse på knap 36.000 kroner med en tilbagebetalingstid på knap halvandet år, hvilket har ført til en samlet besparelse på omkring 60 procent, hvilket har sikret et gulddiplom fra ZERObutik, som blev overrakt af borgmester Erik Lauritzen.

Det skriver ProjectZero.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jutta Sko har i øjeblikket ikke andre ting under opsejling, men der bliver løbende tænkt over nye tiltag, de kan kaste sig over. Én ting er sikkert – lyset er ikke det sidste, der bliver foretaget ændringer på, det er blot et spørgsmål om tid, før der er et nyt projekt.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...