Kandidat-arbejde på en regnfuld lørdag

Arkivfoto
Arkivfoto
9. november 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag havde Socialdemokraterne indtaget Rådhustorvet og heldigvis var de så fremsynede, at de havde bestilt et telt, så forbipasserende kunne komme lidt i ly for regnen. På et vognlad blev der spillet musik og holdt taler, så folk blev lidt længere end de ellers ville have gjort.

Ved Citykrydset fandt vi de Konservative, der klarede deres kampagne med foldere og ord alene.

– Vi får snakket med en del mennesker og de får at vide, der er stor forskel på Venstre og Konservative. Vi er borgerlige, mens Venstre er liberale – og det er to forskellige ting, siger Trine Lindén til Sønderborg Nyt. Vi spurgte Charlotte Sahl-Madsen, hvem hun stemmer på:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Ja, ser i… jeg overvejer at stemme på en konservativ denne gang, siger Charlotte Sahl-Madsen, der i øvrigt er med i de Konservative Vælgerforening og derfor gav en hånd med, da der skulle deles foldere ud til sønderborgenserne.

God fornemmelse på skatten

– Jeg har fået mange gode tilkendegivelser, fordi Venstre vil rulle skattestigningen tilbage, hvis det bliver praktisk muligt i det kommende byråd, siger borgmesterkandidat Peter Hansen. Set i lyset af at hele Byrådet – minus Venstre og løsgænger Thorkild Kristiansen – stemte for skattestigningen, så skal Venstre bare have seksten mandater og så kan de annullere skattestigningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se politiker-billeder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.465026383617714.1073741949.271358109651210&type=1

26. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

Hørup Genbrug hjalp SIND med penge til et foredrag

26. maj 2024 Frivillige

Hørup Genbrug overrakte lørdag en donation på 6.250 kroner til Lone Petersen Lock fra SIND. ”Vi skal bruge pengene til et foredrag med Carolyne Kaddu Rasmussen og nu er det nødvendige besløb i hus”, siger Lone Petersen Lock til SønderborgNYT. ”Jeg søgte også – og fik – et tilskud fra Sønderborg Kommune og jeg regner […]

Læs mere...