Kandidat-arbejde på en regnfuld lørdag

9. november 2013 Uncategorized

Lørdag havde Socialdemokraterne indtaget Rådhustorvet og heldigvis var de så fremsynede, at de havde bestilt et telt, så forbipasserende kunne komme lidt i ly for regnen. På et vognlad blev der spillet musik og holdt taler, så folk blev lidt længere end de ellers ville have gjort.

Ved Citykrydset fandt vi de Konservative, der klarede deres kampagne med foldere og ord alene.

Trine Lindén og Charlotte Sahl-Madsen stemmerne for at få stemmer.

Trine Lindén og Charlotte Sahl-Madsen hæver stemmerne for at få borgerlige stemmer.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi får snakket med en del mennesker og de får at vide, der er stor forskel på Venstre og Konservative. Vi er borgerlige, mens Venstre er liberale – og det er to forskellige ting, siger Trine Lindén til Sønderborg Nyt. Vi spurgte Charlotte Sahl-Madsen, hvem hun stemmer på:

– Ja, ser i… jeg overvejer at stemme på en konservativ denne gang, siger Charlotte Sahl-Madsen, der i øvrigt er med i de Konservative Vælgerforening og derfor gav en hånd med, da der skulle deles foldere ud til sønderborgenserne.

Artiklen fortsætter under annoncen

God fornemmelse på skatten

– Jeg har fået mange gode tilkendegivelser, fordi Venstre vil rulle skattestigningen tilbage, hvis det bliver praktisk muligt i det kommende byråd, siger borgmesterkandidat Peter Hansen. Set i lyset af at hele Byrådet – minus Venstre og løsgænger Thorkild Kristiansen – stemte for skattestigningen, så skal Venstre bare have seksten mandater og så kan de annullere skattestigningen.

Se politiker-billeder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.465026383617714.1073741949.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...