Karen Damm genopstiller til Byrådet

19. september 2013 Uncategorized

Karen Damm, der er løsgænger i det nuværende byråd, stiller op igen på ny liste – Alssundlisten – med i kampen om de 31 pladser i Sønderborg Byråd.

-Det seneste halve år har jeg modtaget talrige opfordringer til at genopstille til Sønderborg Byråd. Hver gang har jeg sagt nej tak. Ikke af mangel på interesse tværtimod, men fordi arbejdsbyrden op til valget ville være for stor for én person. Når jeg så møder en gruppe mennesker, der er parat til at give en hånd med frem til valget, ændrer det alt, siger Karen Damm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Karen Damm er klar til fire år mere i Byrådet i Sønderborg.

Karen Damm er klar til fire år mere i Byrådet i Sønderborg.

– Måske er der nogle, der tvivler på, om jeg kan få de nødvendige stemmer. Hertil kan jeg kun sige, at gør du ikke en indsats, lykkes det slet ikke. Måske kan Alssundlisten indgå i valgforbund, og dermed være med til at sikre, at ingen stemmer går tabt.

Hvis Karen Damm får plads i det nye byråd vil hun fortsætte kampen for børn og unges vilkår, og sikre lige vilkår til alle kommunens borgere, uanset hvor de bor.

-Borgere i landsbyerne og landdistrikterne skal ikke med rette kunne føle, at al udvikling sker i Sønderborg by. Jeg vil aktivt støtte initiativer, der skaber liv og livskvalitet i de mindre bysamfund. Ja, det er ligeså vigtigt som at sikre erhvervslivet de rette betingelser, siger Karen Damm.

Udover nu at være kandidat til Sønderborg Byråd, forsøger Karen Damm også at få plads i Regionsrådet, hvor hun som Regionslistens eneste kvindelige kandidat er placeres på listens femteplads.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som kandidat til både byråd og regionsråd arbejder Karen Damm for en bedre trafikal infrastruktur med vægt på timedrift på jernbanestrækningen fra Tinglev til Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...