Karen Damm: Politikere skal tage borgerne alvorlig

21. oktober 2013 Uncategorized

Byrådsmedlem Karen Damm, Alssundlisten, skriver:

I indeværende byrådsperiode, har det ved behandling af lokalplansager plaget mig voldsomt, at vi ikke har taget borgernes indsigelse og underskriftindsamlinger alvorligt.

Karen Damm er kandidat for Fælleslisten.

Karen Damm er kandidat for Alssundlisten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg tænker på Havbohuset (det hvide byggeri) på havnen. Borgerne var stærkt utilfredse med placeringen, og brugte deres ret til at protestere bl.a. ved indsamling af underskrifter. Trods de mange protester gik arbejdet i gang – nogen påstår før tid.

Da det handlede om lokalplaner vedrørende store vindmøller på land, blev der også protesteret. Også her blev borgerne de små.Logo_Alssundlisten

Artiklen fortsætter under annoncen

Senest er man gået i gang med at anlægge en parkeringsplads inden høringsfristen er udløbet. Man kendte åbenbart resultatet på forhånd, og derfor gik man i gang. Det er den slags sager, vi skal undgå.

Vi – både politikere og embedsmænd – skal vise respekt for de demokratiske spilleregler – ellers går det helt galt.

I Alssundlisten finder vi det er vigtigt, at de folkevalgte er lyttende og ikke bedrevidende. Det er borgerne, som bor tæt på problemerne, der bedst ved, hvad det handler om.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...