Karen Damm: Politikere skal tage borgerne alvorlig

21. oktober 2013 Uncategorized

Byrådsmedlem Karen Damm, Alssundlisten, skriver:

I indeværende byrådsperiode, har det ved behandling af lokalplansager plaget mig voldsomt, at vi ikke har taget borgernes indsigelse og underskriftindsamlinger alvorligt.

Karen Damm er kandidat for Fælleslisten.

Karen Damm er kandidat for Alssundlisten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg tænker på Havbohuset (det hvide byggeri) på havnen. Borgerne var stærkt utilfredse med placeringen, og brugte deres ret til at protestere bl.a. ved indsamling af underskrifter. Trods de mange protester gik arbejdet i gang – nogen påstår før tid.

Da det handlede om lokalplaner vedrørende store vindmøller på land, blev der også protesteret. Også her blev borgerne de små.Logo_Alssundlisten

Artiklen fortsætter under annoncen

Senest er man gået i gang med at anlægge en parkeringsplads inden høringsfristen er udløbet. Man kendte åbenbart resultatet på forhånd, og derfor gik man i gang. Det er den slags sager, vi skal undgå.

Vi – både politikere og embedsmænd – skal vise respekt for de demokratiske spilleregler – ellers går det helt galt.

I Alssundlisten finder vi det er vigtigt, at de folkevalgte er lyttende og ikke bedrevidende. Det er borgerne, som bor tæt på problemerne, der bedst ved, hvad det handler om.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 112, Sønderborg

Brand på forbrændingen

24. juni 2021 112

Torsdag formiddag rykkede Brand og Redning ud til en melding om en såkaldt industribrand på Vestermark i Sønderborg. “Det var på forbrændingen, hvor det viste sig, der var gået ild i noget affald udenfor den bygning, hvor det skulle ind og brændes af”, siger indsatsleder Bo Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Fordi meldingen løs […]

Læs mere...