Karen Damm: Politikere skal tage borgerne alvorlig

Arkivfoto
Arkivfoto
21. oktober 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådsmedlem Karen Damm, Alssundlisten, skriver:

I indeværende byrådsperiode, har det ved behandling af lokalplansager plaget mig voldsomt, at vi ikke har taget borgernes indsigelse og underskriftindsamlinger alvorligt.

Jeg tænker på Havbohuset (det hvide byggeri) på havnen. Borgerne var stærkt utilfredse med placeringen, og brugte deres ret til at protestere bl.a. ved indsamling af underskrifter. Trods de mange protester gik arbejdet i gang – nogen påstår før tid.

Da det handlede om lokalplaner vedrørende store vindmøller på land, blev der også protesteret. Også her blev borgerne de små.

Artiklen fortsætter under annoncen

Senest er man gået i gang med at anlægge en parkeringsplads inden høringsfristen er udløbet. Man kendte åbenbart resultatet på forhånd, og derfor gik man i gang. Det er den slags sager, vi skal undgå.

Vi – både politikere og embedsmænd – skal vise respekt for de demokratiske spilleregler – ellers går det helt galt.

I Alssundlisten finder vi det er vigtigt, at de folkevalgte er lyttende og ikke bedrevidende. Det er borgerne, som bor tæt på problemerne, der bedst ved, hvad det handler om.

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...