Karen Mølbæk er ny formand for Socialdemokratiet Augustenborg-Sydals

1. februar 2019 Politik

Socialdemokratiet i Augustenborg-Sydals har fået ny formand. Det er Karen Mølbæk, Augustenborg, som blev valgt enstemmigt på foreningens generalforsamling. Karen Mølbæk er tidligere adjunkt på Sønderborg Statsskole, men er netop tiltrådt en ny stilling som learning specialist på Danfoss i Flensborg.

Erik Stenumgaard, Høruphav, som har været formand de seneste fem år, havde valgt at trække sig, fordi han ønsker at trappe ned på aktiviteterne, skriver partiforeningen.

Kasserer Claus Hansen blev genvalgt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var desuden genvalg til bestyrelsesmedlemmerne Bent Johansen, Fynshav, og Tom Brandt, Lysabild.

Generalforsamlingen genopstillede – ligeledes enstemmigt – finansordfører Benny Engelbrecht som folketingskandidat.

Både Benny Engelbrecht, regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen og byrådsmedlem Tom Hartvig Nielsen var til stede på generalforsamlingen for at orientere om deres arbejde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...