KFUM Spejdernes Dybbølgruppe får 175.000 kroner fra Realdania til deres genbrugsprojekt

Arkivfoto
Arkivfoto
29. juni 2021 Frivillige Skrevet af: Redaktion

I Realdania-kampagnen ’Underværker’ arbejder lokale frivillige over hele landet med byggeri for og til fællesskaber. Altid med blik for de særlige muligheder i en bygning eller på et sted. Den filantropiske forening uddeler nu 12 millioner kroner til 18 nye projekter. Dermed har Realdania siden 2011 støttet over 300 ildsjæleprojekter over hele landet med 158 millioner kroner.

KFUM Spejdernes Dybbølgruppe har fået del i de 12 millioner kroner, som nu deles ud til 18 nye projekter, skriver Realdania i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

En ny materiale- og aktivitetshytte bygges af materialer fra det gamle soldaterhjem fra Sønderborg Kaserne støttes med 175.000 kroner. 85 procent af den nedrevne bygning genanvendes. Den nye bygning skal være lokalt mødested for KFUM Spejdernes Dybbølgruppe og danne ramme om aktiviteter og formidling af kultur, historie og natur til børn og unge.

De udvalgte projekter spænder fra et remiseværksted i Gedser til øvelokaler for musikinteresserede unge i en landsbyklynge uden for Silkeborg. Fælles for projekterne er lokalt engagement – og man kan se, hvordan ildsjæle over hele landet har ambitioner om at styrke fællesskabet efter et langt coronaår, hvor mange har savnet at mødes.

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...