Kinorama åbner i Borgen i vinterferien 2018

13. december 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

I den seneste tid har der været rygter om, at Kinorama ville få en konkurrent i Borgen.

Per Matthiesen fortæller, at de nye biografsæder koster 12.000 kroner stykket.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Faktisk er der flere biografgængere, der har sagt, at selvom der åbner en ny biograf, så ville de blive ved med at støtte Kinorama”, siger Per Matthiesen tirsdag på et pressemøde.

“Men nu afslører vi, at det er Kinorama, der er på vej ind i Borgen med Danmarks mest moderne og luksuriøse biograf, der skal bestå af fem biografsale og have plads til 545 gæster”, siger Per Matthiesen.

Biograferne bliver med lyd fra vægge og loft og en laserprojektor sikrer den allerbedste billedkvalitet. Hertil kommer biografsæderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er nogle fantastiske sæder, hvor man kan sidde eller ligge”, siger Per Matthiesen og fortæller, at biografens fem sale også kan bruges til konferencer eller foredrag.

“Der kan være en person, der står og taler på scenen i en af salene og så kan vi samtidig vise ham eller hende på lærredet i de andre sale”, siger Per Matthiesen.

Biografen åbner også en café, så gæster fra hele det sydlige Sønderjylland og Nordslesvig kan få lidt spise, inden de sætter sig ind i en af salene og for en filmoplevelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og der kommer et kæmpe udvalg i bland-selv-slik og så holder vi fast i successen med Cola og popkorn”, siger Per Matthiesen.

En dyr flytning

Kinorama investerer et sted mellem 10 og 12 millioner kroner i at flytte i Borgen – og det betyder

Per Have ser det som helt naturligt, der investeres 50 millioner kroner i nyt biografcenter i Borgen.

Artiklen fortsætter under annoncen

flere film på samme tid og dermed også plads til de smallere af slagsen.

“Ejerkredsen bag Borgen investerer 50 millioner kroner i at gøre plads til Kinorama”, siger Borgens bestyrelsesformand, Per Have, på vegne af ejerkredsen Han fortæller, at det skal ses som en investering i Sønderborgs midtby, der uden tvivl få glæde af mindst 150.000 biografgæster om året.

“Og i Borgen ser vi investeringen som en naturlig forlængelse af den succes, som Borgen er”, siger Per Have.

Kinoramabygningen sættes til salg

Artiklen fortsætter under annoncen

Når Kinorama rykker i Borgen, så sætter Per Matthiesen bygningen i Perlegade til salg.

“Der er mulighed for at lave butik i stueetagen og bygge lejligheder ovenpå i op til fem etager”, siger Per Matthiesen. Han tilføjer, at der også er mulighed for at lave biografen om til et diskotek.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...