Købsaftale om kasernen er på plads

Arkivfoto
Arkivfoto
28. august 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Der er nu indgået en aftale mellem Sønderborg Kommune og Forsvaret om køb af Sønderborg Kaserne. Aftalen indebærer, at overtagelsen vil ske snarest muligt. Forsvarsminister Nicolai Wammen har torsdag orienteret partierne bag forsvarsforliget om købsaftalen.

Sønderborgs borgmester, Erik Lauritzen havde varslet, at en aftale ville være på plads i denne uge, og at aftalen dermed også ville være klar til at blive behandlet i byrådet på det næste møde.

Når borgmesteren ikke kan offentliggøre købsprisen for Sønderborg Kaserne endnu, så er det fordi, sagen skal endeligt godkendes i Folketingets Finansudvalg den 9. oktober.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune købte tidligere i år Sergentskolens øvelsesterræn på Kær Vestermark  samt KFUM-grunden på Gerlachsgade. Disse blev overdraget til kommunen den 1. maj i år.

Med købet af Sønderborg Kaserne har Sønderborg Kommune således nu overtaget alle bygninger og arealer, som tidligere blev benyttet af Sergentskolen

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...