Kom med dine ideer til bedre hjemmepleje

10. januar 2014 Uncategorized

Folketinget har bevilget 16,3 millioner kroner til bedre ældrepleje i Sønderborg Kommune. Har du ideer til, hvordan plejen styrkes på den bedste måde, så send dem til kommunen.

Preben Storm beder borgerne komme med gode ideer.

Preben Storm beder borgerne komme med gode ideer.

Artiklen fortsætter under annoncen

ældre

Formålet med de ekstra millioner er at give kommunerne mulighed for et generelt kvalitetsløft i ældreplejen. Det gælder både i forhold til praktisk hjælp og personlig pleje, forhold på plejecentre og indsatsen vedrørende rehabilitering og genoptræning. Kommunen skal søge om pengene ved at indsende forslag til, hvordan pengene skal bruges.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi har i den forbindelse besluttet, at vi vil spørge borgere og foreninger, om de har forslag til, hvordan vi bedst anvender pengene. Vi har selvfølgelig selv ideer, men ofte har borgere, foreninger og organisationer øje for udfordringer og behov, som vi ikke ser – så jeg håber, at mange vil gå til tastaturet og sende os nogle forslag, siger formand for Sønderborg Kommunes seniorudvalg, Preben Storm.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Borgmesteren har gennem fire år formået at samle hele Byrådet

28. september 2021 KV21

Byrådsmedlem Jan Prokopek Jensen, skriver: Her fra mig er der stor ros til alle byrådets partier for at lykkes med at indgå et budgetforlig i et godt samarbejde for fjerde gang i denne byrådsperiode – og endda i et valgår. Det er imponerende, fire budgetforlig ud af fire mulige. I sidste valgkamp blev det fra […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49