Kom med dine ideer til bedre hjemmepleje

Arkivfoto
Arkivfoto
10. januar 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Folketinget har bevilget 16,3 millioner kroner til bedre ældrepleje i Sønderborg Kommune. Har du ideer til, hvordan plejen styrkes på den bedste måde, så send dem til kommunen.

 

Formålet med de ekstra millioner er at give kommunerne mulighed for et generelt kvalitetsløft i ældreplejen. Det gælder både i forhold til praktisk hjælp og personlig pleje, forhold på plejecentre og indsatsen vedrørende rehabilitering og genoptræning. Kommunen skal søge om pengene ved at indsende forslag til, hvordan pengene skal bruges.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi har i den forbindelse besluttet, at vi vil spørge borgere og foreninger, om de har forslag til, hvordan vi bedst anvender pengene. Vi har selvfølgelig selv ideer, men ofte har borgere, foreninger og organisationer øje for udfordringer og behov, som vi ikke ser – så jeg håber, at mange vil gå til tastaturet og sende os nogle forslag, siger formand for Sønderborg Kommunes seniorudvalg, Preben Storm.

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil bygge til

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil gerne udvide og det kræver mere plads. “Derfor har de søgt om at købe mere jord af kommunen og vi sætter derfor et areal til salg, som de har har mulighed for at byde på”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag. “Der er en legeplads og […]

Læs mere...