Kom med dine ideer til bedre hjemmepleje

10. januar 2014 Uncategorized

Folketinget har bevilget 16,3 millioner kroner til bedre ældrepleje i Sønderborg Kommune. Har du ideer til, hvordan plejen styrkes på den bedste måde, så send dem til kommunen.

Preben Storm beder borgerne komme med gode ideer.

Preben Storm beder borgerne komme med gode ideer.

Artiklen fortsætter under annoncen

ældre

Formålet med de ekstra millioner er at give kommunerne mulighed for et generelt kvalitetsløft i ældreplejen. Det gælder både i forhold til praktisk hjælp og personlig pleje, forhold på plejecentre og indsatsen vedrørende rehabilitering og genoptræning. Kommunen skal søge om pengene ved at indsende forslag til, hvordan pengene skal bruges.

– Vi har i den forbindelse besluttet, at vi vil spørge borgere og foreninger, om de har forslag til, hvordan vi bedst anvender pengene. Vi har selvfølgelig selv ideer, men ofte har borgere, foreninger og organisationer øje for udfordringer og behov, som vi ikke ser – så jeg håber, at mange vil gå til tastaturet og sende os nogle forslag, siger formand for Sønderborg Kommunes seniorudvalg, Preben Storm.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Nordborg, Frivillige

Badebroen i Holm står klar til brug

14. maj 2021 Nordborg

Nu er badebroen ved Holm igen sat i vandet og står klar til at tage imod de mange gæster – store såvel som små – der bruger broen hvert år. Siden 2012 har der været adgang til en fin badebro ved Holm og den blev købt for 90.000 kroner i forbindelse med en større udviklingsplan […]

Læs mere...