Kom med dine ideer til bedre hjemmepleje

10. januar 2014 Uncategorized

Folketinget har bevilget 16,3 millioner kroner til bedre ældrepleje i Sønderborg Kommune. Har du ideer til, hvordan plejen styrkes på den bedste måde, så send dem til kommunen.

Preben Storm beder borgerne komme med gode ideer.

Preben Storm beder borgerne komme med gode ideer.

Artiklen fortsætter under annoncen

ældre

Formålet med de ekstra millioner er at give kommunerne mulighed for et generelt kvalitetsløft i ældreplejen. Det gælder både i forhold til praktisk hjælp og personlig pleje, forhold på plejecentre og indsatsen vedrørende rehabilitering og genoptræning. Kommunen skal søge om pengene ved at indsende forslag til, hvordan pengene skal bruges.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi har i den forbindelse besluttet, at vi vil spørge borgere og foreninger, om de har forslag til, hvordan vi bedst anvender pengene. Vi har selvfølgelig selv ideer, men ofte har borgere, foreninger og organisationer øje for udfordringer og behov, som vi ikke ser – så jeg håber, at mange vil gå til tastaturet og sende os nogle forslag, siger formand for Sønderborg Kommunes seniorudvalg, Preben Storm.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Samfund, Sønderborg

Kommunen er begyndt på at skrue ned for varmen

27. september 2022 Samfund

I sidste uge begyndte Sønderborg Kommunes Drift & Service-afdeling på arbejdet med at skrue ned for temperaturen til 19 grader i kommunale bygninger som kontorbygninger, folkeskoler og sfo’er. Det kan derfor være en god idé, at give børn i folkeskoler og sfo’er en ekstra trøje og et par tykke sokker eller hjemmesko med i løbet […]

Læs mere...