Kommunen er klar med kroniker-tilbud

18. december 2013 Politik

Fra årsskiftet vil Sønderborg Kommune tilbyde målrettede forløb til borgere med kroniske sygdomme. Det er en indsats, der udspringer fra regionen, der gerne havde set, at Sønderborg kommune bare betalte regningerne til de tilbud, som regionen havde på området.

Helge Larsen kan fra årsskiftet se resultatet af de ting, han satte i gang, da han sidst var formand for sundheden.

Helge Larsen kan fra årsskiftet se resultatet af de ting, han satte i gang, da han sidst var formand for sundheden.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi gik ind og udforede regionen og det lykkedes for os at lave vores egne tilbud til kronikere, siger Helge Larsen, der var i front i opgaven, som begyndte for år tilbage, hvor han selv var Sundhedsudvalgsformand.

I det nye tilbud er der forebyggende indsatser gennem café- og temamøder, alkoholsamtaler og rygestop. Hertil kommer en række specifikke forløb til de enkelte målgrupper.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Politik, Sønderborg

Byrådsmedlem Jesper Smaling vil ha’ orlov fra Byrådet

28. september 2022 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet beder om grønt lys til at holde forældreorlov i perioden fra 7. november og året ud. Forældreorlov er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Jesper Kock vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder. Det er Byrådet, som byrådsmødet onsdag eftermiddag skal sige god […]

Læs mere...