Kommunen kan spare 2 millioner ved at overtage REVA

10. januar 2014 Uncategorized

Kommunens budget kræver, at der spares 2 millioner kroner på en omorganisering af REVA og op til Arbejdsudvalgets møde havde forvaltningen lavet et udspil, der kan spare på pengene.

Jan Prokopek er parat til at lade kommunen overtage REVA.

Jan Prokopek er parat til at lade kommunen overtage REVA.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forvaltningen mener, at der er tre modeller, der sparer penge. Nemlig en kommunalisering af REVA, REVA med ydelsesfokus og takstfinansering eller et strategisk samarbejde med andre aktører.

– Der bør udarbejdes en foranalyse af tre modeller inden endelig beslutning om valgt model, dette for at træffe beslutning på det bedst mulige grundlag, står der i udspillet.

Politikerne i udvalget har sendt sagen retur til forvaltningen med besked om at lave et beslutningsgrundlag for at kommunalisere REVA, virksomhedsoverdrage personalet samt opsige kontrakten med REVA. Det er formand Jan Prokopek, Preben Storm, begge fra Socialdemokraterne og Anders Brandt fra Enhedslisten, der står bag den politiske indstilling. Petter Astrup fra Venstre og Dansk Folkepartis Stefan Lydahl ønsker alternative muligheder undersøgt, inden kommunaliseringen af REVA.

Artiklen fortsætter under annoncen

S

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. oktober 2022 Samfund, Sønderborg

Nyreforeningen tager i Borgen og fortæller om organdonationer

6. oktober 2022 Samfund

Over hele landet markeres Organdonationsdagen den 8. oktober. I Sønderborg er Nyreforeningen Sønderjylland at finde på indkøbscentret Borgen – på øverste butiksetage, under rulletrappen op til parkeringstaget. Organdonation er et tema, som hele tiden er meget aktuelt. Det ligger os meget på sinde at udbrede kendskabet til emnet, da flere af vore medlemmer er transplanterede, […]

Læs mere...