Kommunen kan spare 2 millioner ved at overtage REVA

10. januar 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Kommunens budget kræver, at der spares 2 millioner kroner på en omorganisering af REVA og op til Arbejdsudvalgets møde havde forvaltningen lavet et udspil, der kan spare på pengene.

Jan Prokopek er parat til at lade kommunen overtage REVA.

Jan Prokopek er parat til at lade kommunen overtage REVA.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forvaltningen mener, at der er tre modeller, der sparer penge. Nemlig en kommunalisering af REVA, REVA med ydelsesfokus og takstfinansering eller et strategisk samarbejde med andre aktører.

– Der bør udarbejdes en foranalyse af tre modeller inden endelig beslutning om valgt model, dette for at træffe beslutning på det bedst mulige grundlag, står der i udspillet.

Politikerne i udvalget har sendt sagen retur til forvaltningen med besked om at lave et beslutningsgrundlag for at kommunalisere REVA, virksomhedsoverdrage personalet samt opsige kontrakten med REVA. Det er formand Jan Prokopek, Preben Storm, begge fra Socialdemokraterne og Anders Brandt fra Enhedslisten, der står bag den politiske indstilling. Petter Astrup fra Venstre og Dansk Folkepartis Stefan Lydahl ønsker alternative muligheder undersøgt, inden kommunaliseringen af REVA.

Artiklen fortsætter under annoncen

S

 

 

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...