LA: En kandidat mere på listen

14. september 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Henrik Juul Nielsen, formand for LA, skriver:

Ja, det går stærkt for LA-Sønderborg, det er ikke længe siden vi blev reduceret i kandidat antal fra 5 til 4, til at vi i dag har den store glæde at kunne fortælle at Sarah Maria Grønbæk har ønsket at stille op til byrådet for LA- Sønderborg, og blevet godkendt af valgudvalgt i LA-Sønderborg som den nye kandidat til byrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

At vi kan præsentere en ny kandidat og navnlig en kvinde er vi meget stolt over, og det visse virkelig hvorfor Liberal Alliance skal i Byrådet, med helst alle 5 kandidater.

LA er klar med ny kandidat.

 

Sarah Maria Grønbæk arbejder til dagligt som ingeniør for Sønderborg kommune, og bor i Fynshav med sin familie, derved er stort set hele kommunen under LA´s flag lige fra Nordals til Kegnæs og fra Sønderborg til Gråsten, dette er en kæmpe gevinst for os, og giver kun det ekstra energi som driver værket.

Samtidig har jeg den kæmpe glæde at fortælle hvem vi først peger på som borgmester for Sønderborg Kommune, nemlig Holger Hedegaard! Vi har valgt at peger på vores egen spidskandidat, fordi vi mener han vil være bedre end de 3 andre, fordi Erik Lauritzen og Åse Nygaard, har valgt at gå ind for en skatte stigning, som vi under ingen omstændigheder kan og vil ligge stemmer til, dette gælder egentlig også V´s borgmesterkandidat, Peter Hansen, som forlod budget forhandlingerne, men vi er desværre ikke overbevist om at han har det der skal til for at lede kommunen liberalt.

Vi i LA-Sønderborg vil have et rigtigt borgligt byråd, med en rigtig liberal Borgmester som har det der kræves for at skabe arbejdspladser til kommunen.

Derfor ser kandidatlisten således ud.

 

Holger Hedegaard: Borgmesterkandidat ”Sydals

Henrik Juul Nilsen “Nordborg”

Richard de Churruca “Sønderborg”

Jan Michael Christensen “Gråsten”

Sarah Maria Grønbæk “Augustenborg

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk