LA: En kandidat mere på listen

14. september 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Henrik Juul Nielsen, formand for LA, skriver:

Ja, det går stærkt for LA-Sønderborg, det er ikke længe siden vi blev reduceret i kandidat antal fra 5 til 4, til at vi i dag har den store glæde at kunne fortælle at Sarah Maria Grønbæk har ønsket at stille op til byrådet for LA- Sønderborg, og blevet godkendt af valgudvalgt i LA-Sønderborg som den nye kandidat til byrådet. At vi kan præsentere en ny kandidat og navnlig en kvinde er vi meget stolt over, og det visse virkelig hvorfor Liberal Alliance skal i Byrådet, med helst alle 5 kandidater.

Artiklen fortsætter under annoncen

LA er klar med ny kandidat.

 

Sarah Maria Grønbæk arbejder til dagligt som ingeniør for Sønderborg kommune, og bor i Fynshav med sin familie, derved er stort set hele kommunen under LA´s flag lige fra Nordals til Kegnæs og fra Sønderborg til Gråsten, dette er en kæmpe gevinst for os, og giver kun det ekstra energi som driver værket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig har jeg den kæmpe glæde at fortælle hvem vi først peger på som borgmester for Sønderborg Kommune, nemlig Holger Hedegaard! Vi har valgt at peger på vores egen spidskandidat, fordi vi mener han vil være bedre end de 3 andre, fordi Erik Lauritzen og Åse Nygaard, har valgt at gå ind for en skatte stigning, som vi under ingen omstændigheder kan og vil ligge stemmer til, dette gælder egentlig også V´s borgmesterkandidat, Peter Hansen, som forlod budget forhandlingerne, men vi er desværre ikke overbevist om at han har det der skal til for at lede kommunen liberalt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi i LA-Sønderborg vil have et rigtigt borgligt byråd, med en rigtig liberal Borgmester som har det der kræves for at skabe arbejdspladser til kommunen.

Derfor ser kandidatlisten således ud.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Holger Hedegaard: Borgmesterkandidat ”Sydals

Henrik Juul Nilsen “Nordborg”

Richard de Churruca “Sønderborg”

Artiklen fortsætter under annoncen

Jan Michael Christensen “Gråsten”

Sarah Maria Grønbæk “Augustenborg

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Tag en tur gennem labyrinten når du kommer for at købe Halloween-græskar

1. oktober 2022 Erhverv

Ved rundkørslen ved samkørselspladsen på Aabenraavej har Daabeck der røde bod stående – og ved den er der et væld af græskar og det er der også på marken. “Græskar i alle størrelser er til salg. Der er små pyntegræskar og selvfølgelig også græskar, som kan skæres ud til Halloween”, siger Charlotte Daabeck, der har […]

Læs mere...