LA: Havnbjerg Skole er et glimrende valg til uddannelsessted

2. juni 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådskandidat for LA, Henrik Juul Nielsen, skriver:

Kan man blive andet end skuffet over SF, der nu har valgt at melde sig ud af flertalsgruppen? Nej, især ikke nu hvor de har pralet af at kæmpe Nordborgs sag.

Jeg kan helt ærligt ikke se. hvorfor Nørreherredhus og idrætcenteret er så vigtige. Det har i givet fald vist sig, at det er klart den dyreste løsning og om det skyldes, at SF har en form af interesser de to steder, skal jeg være usagt. Men de glemmer da en af de vigtigste ting i det politiske arbejde, nemlig det er og bliver borgenes penge, og det er I valgt til at administrere ud fra, hvad der tjener borgerne bedst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er også derfor, jeg mener, at Havnbjerg Skole er et fornuftigt valg, da det for det første styrker Havnbjergområdet, og her skal man huske at siden man valgte at nedlægge Havnbjerg Kommune, så blev Havnbjerg lagt under 6430 Nordborg. Derfor er det også vigtigt, at når vi snakker udvikling af Nordborg, ja så tæller de omkringliggende byer også. Og for den andet. De penge man her spare, kunne man jo klogt bruge på at udvikle Storegade, så der kunne komme noget mere liv i gaden for eks. børnefamilier. Derved skabes der jo et liv i Storegade og et langt bedre fundament for butikkerne, ja måske kunne der komme flere, hvem ved?

Artiklen fortsætter under annoncen

Men at sidde i en byrådssal og tro at Sundhedshuset redder alt i Nordborg er og bliver en naiv tanke. Og hvem siger da egentlig at Udviklingshuset skal flytte til Sønderborg? Er det ikke en beslutning der skal fortages af flertalsgruppen på et senere tidspunkt? Jo det er og er det så smart at melde sig ud af gruppen? Nej det er ikke.

Medmindre man da ikke tør stå til ansvar for sine meninger.

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...