LA: Status over de seneste fire år

7. oktober 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Henrik Juul Nielsen, Liberal Alliance, skriver:

Er det ikke på tide at gøre lidt status på de sidste 4 år, hvad har vi fået som borger? Er Sønderborg blevet en bedre kommune at bo i?

Siden Aase Nygaard blev borgmester har vi i Sønderborg ikke oplevet noget,der hentyder til fremgang, borgerantallet falder, skatten stiger ja selv til Bitten Clausens 100 års fødselsdag bliver Sønderborg gjort til grin ved at give en gave som gav store protester på hele Nordborgvej, og ja hun glemte lige at spørge byrådet først. LA-Logo

Artiklen fortsætter under annoncen

Og der findes talrige eksempler på dette manglende samarbejde blandt Fælleslisten, som for mig er en protestliste og ikke andet,

Er det virkelig sådan en liste vi ønsker i Sønderborg til at lede byrådet?

Er Fælleslisten ikke bare en liste af personer som mangler en form for virkeligheds sans? Jeg siger helt klart jo.

Vi i Sønderborg har spildt 4 år med den nuværende borgmester, lad os ikke spilde 4 år mere, det er nu vi kan gøre en kæmpe forskel, og det er nu vi skal have arbejdsglæden tilbage ved vores fælles personale i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg vil ikke alene styrke arbejdsglæden ved personalet, jeg vil også lytte til deres største problemer og så handler derefter, det er jo trodsalt dem der er vores eksperter.

Vi skal have sænket skatten igen, og det skal finansieres ved at trække i arbejdstøjet, og ja det bliver ikke nemt, men nødvendigt for at sikre vores smukke by i fremtiden, vi skal stoppe med at låne penge, og afdrage på gælden, derved sikre vi også vores unges fremtid i Sønderborg.

Alt dette kan kun lade sig gøre ved at vi får endnu flere arbejdspladser. Men det skal være nu.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

Henrik Clausen blev konge

26. juni 2022 Sport

Der var Henrik Clausen fra Svenstrup, der blev konge ved Ulkebøl-Hørup Ringridning i dag, søndag. Kronprins blev Harry Clausen fra Guderup og prinsesse er Lisa Hansen fra Broager. Du kan SE BILLEDER HER.

Læs mere...