Lærerne tvivler på skolerne bliver reformklar den 1. august

18. december 2013 Uncategorized

Kommende formand for Børn- og Uddannelse, Erik Lorenzen mener, at Sønderborg Kommune er på forkant med arbejdsstationer og computere til folkeskolelærerne, når de fra næste år skal sidde på skolerne og forberede undervisningen. En opgave de tidligere udførte derhjemme, oplyser dr.dkskole

Artiklen fortsætter under annoncen

— Men på visse skoler vil man slet ikke kunne nå at indrette tilstrækkeligt med arbejdsrum til lærerne. Det mener Lisbet Skyum, der er formand for Sønderborg Lærerkreds:

– Det er er urealistisk. Man vil ikke engang kunne nå at bygge sig ud af det til 1. august, forklarer hun.

Med Folkeskolereformen har lærerne ret og pligt til at udføre arbejdet på arbejdspladsen. Og hvis ikke forholdene er i orden, så vil lærerne tage fat i Arbejdstilsynet.

Lærerne vil have reelle arbejdsrum, og det kræver en kæmpe investering i nye lokaler og udbygning af skolerne, der ellers bliver invaderet af it-udstyr, kontorlamper og hæve-sænkeborde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Meget tyder på, at kommunen skal leve helt og fuldt op til den reform, som KL og regeringen trak ned over hovedet på lærerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...