Læserindlæg fra LA om erhvervspolitikken

7. september 2013 Politik

Byrådskandidat Henrik Juul Nielsen, LA, skriver:

Det er trist læsning når man læser Dansk Industris og Cepos undersøgelse af Sønderborg. Her bliver Sønderborg kun en middelby for erhvervslivet, så her savner jeg klare udmeldinger fra borgmesterkandidaterne om, hvad de vil gøre ved dette kæmpe problem. Peter Hansen V siger til TV Syd, at man ikke kan tage det alvorligt og Socialdemokraterne.  ønsker kun at gøre det hele dyrere ved at hæve skatten med 0,75%: Ja det lyder ikke af meget, men nu hvor grænsen er nået, vil det i mine øjne være en katastrofe for Sønderborg, at gøre livet for borgere og virksomheder dyrere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skal Sønderborg have en lys fremtid, skal vi gøre det billigere at bo og leve, samt at drive virksomhed i Sønderborg kommune. image001

Vi bliver altså nødt til at se problemet med nye briller: Skatten skal ned og byggesagsudgifter skal samme vej. Det er meget nødvendigt for Sønderborgs fremtid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg skal op i Top 10, og det er mit klare mål for Sønderborg. Derfor er jeg også imod alle tiltag, der hæver udgiften for borgere og virksomheder, Mit andet mål er, at LA bliver partiet for virksomheder og borgere.LA agter at gøre det billigere at være i Sønderborg, fordi det vil give vækst.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Borgmesteren takker alle der var med til bekæmpe branden på Omnicon

29. juli 2021 Samfund

Via Facebook giver borgmester Erik Lauritzen sin uforbeholdne tak til de brandfolk, der har brugt det seneste døgn på at bekæmpe branden på Omnicon. Borgmesteren skriver blandt andet: ”På egne og på fællesskabets vegne udtrykker jeg en kæmpestor tak til nogle mennesker, der løser en ufattelig vigtig samfundsopgave. Mens mange af os holder ferie og […]

Læs mere...