Lars Dyhr fra DF er ude af parti og politik

27. november 2013 Uncategorized

Lige op til kommunalvalget skrev Lars Dyhr Hansen Fuck Nordborg på sin facebook og det historie skrev Sønderborg Nyt og nævnte, at han tidligere havde skrevet et trusselsbrev til en embedsmand i Sønderborg Kommune. I brevet truer Lars Dyhr med at klippe fingrene af direktør Inge Olsen fra Teknik og Miljø.

Nu må byrødderne undvære Lars Dyhrs arbejdsinsats i udvalgene.

Nu må byrødderne undvære Lars Dyhrs arbejdsinsats i udvalgene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Af ukendte grunde valgte ledelsen på Rådhuset, at sagen mod byrådsmedlemmet fra den tidligere flertalsgruppe  ikke skulle politianmeldes, men konsekvensen kom onsdag, hvor den lokale avis begyndte at interessere sig for den flere år gamle trusselssag.

Ledelsen i Dansk Folkeparti opfordrede Lars Dyhr til at melde sig ud af partiet og det gjorde han så.

I en pressemeddelelse skriver han:

– Jeg ønsker ikke at skade Dansk Folkeparti og overlader min plads i Byrådet til Dansk Folkepartis førstesuppleant. Jeg er blandt venner kendt for at have en noget særpræget humor og jeg har lært, at man ikke skal bruge den offentligt. Jeg har på intet tidspunkt ønsket at genere nogen, jeg er i bund og grund en fredelig fyr med en kreativ tankegang, skriver det tidligere byrådsmedlem.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...