LA’s Ungdom: Debatmøde og generalforsamling

23. august 2014 Politik

imagesC2VS167DPressemeddelelse:

Liberal Alliance Ungdom i Sønderborg holder stiftende generalforsamling den 4. september. I den forbindelse er der desuden arrangeret en spændende debataften med Merete Riisager og Henrik Dahl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rammen for arrangementet er mødelokale M201 i Alsion.

Merete Riisager og Henrik Dahl vil kl 19.00 holde oplæg over temaerne ”Frihed og forbud” samt ”Velfærdsstaten”. Udover Merete Riisager og Henrik Dahl deltager bl.a. også den lokale folketingskandidat, Sarah Maria Grønbæk, samt folketingskandidat fra Kolding, Dennis Paaske. Der vil derfor være rig mulighed for spørgsmål, debat og networking. Alle er velkomne til debataften fra 19.00-20.00.

Generalforsamlingen for LA Ungdom Søndeborg starter kl 20.00. Der vil være oplæg ved byrådsmedlem fra Vejen, Carl Andersen. Carl har været en stor drivkraft i udbredelsen af LAU i Vejen og i Sydjylland, og vil holde et inspirerende oplæg om det at være aktiv ungdomspolitikker. Til de fremmødte medlemmer vil der blive serveret pizza og drikkevarer, og efter generalforsamlingen er der mulighed for ekstra networking i Sønderborg centrum.

Deltagelse i generalforsamling kl 20.00 forudsætter medlemskab af LA ungdom. images (2)

Tilmelding foregår på http://laungdom.dk/bliv-medlem

Formand for LA Sønderborg, Chris Schack Noesgaard, siger:

  • Vi har i lang tid kunnet mærke en stigende interesse blandt unge om at hjælpe med at trække Sønderborg og Danmark i en mere liberal retning. Derfor er det meget glædeligt, at vi nu får organiseret LA Ungdom i Sønderborg. At være ungdomspolitikker er både lærerigt og sjovt, samtidig med at man kan være med til at gøre en stor forskel for det samfund, vi lever i. Jeg glæder mig personligt til møde disse liberale unge mennesker, samt til at deltage i nogle spændende debatter”.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk