Liberal Alliance: SF, stop nu!

17. juni 2013 Politik

Af Henrik Juul Nielsen, byrådskandidat, LA, skriver:

Det er dog utroligt vi skal blive ved med at spilde vores tid på at SF ikke vil tage ansvar for flertalsgruppens afgørelse.

Det, jeg mener, er, at vi igen kan læse om at SF bliver ved med at trampe i at afgørelsen, som er fornuftig og en fordel for Nordborg

Men okay for at vi i LA er åben for nye idéer, vil jeg da gerne spørge om et par ting.

Hvornår har kommunen været en virksomhed, der skal kunne administrere og drive et hotel?

Artiklen fortsætter under annoncen

Ja, eller hvornår har kommunen dog kunne administrere at drive et idrætscenter?

Jeg vil have lov til at sige: Aldrig!

Og derfor skal vi heller ikke spilde borgernes penge på det. Jeg har meget svært ved at se SF pointe i denne sag, da vi har et hotel, der drives godt, af de mennesker der har det, og det samme gælder for idrætscentret.

Så min opfordring skal da også lyde til SF: Stop nu den her gang mudderkast. I er jo kun med til at ødelægge Nordborgs fremtid, men det er måske også din hensigt Jørgen Jørgensen?

Artiklen fortsætter under annoncen

Flertalsgruppen har kun givet os i Nordborg flere muligheder for at udvikle byen – så stop dog nu, SF.

Sundhedshuset skal hurtigst muligt væk fra Byrådets hænder, så stedet kan få ansat de mennesker, der er behov for til at  drive det, som det er bedst muligt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Erhverv, Sønderborg

Kommunen rokerer i ledelsen

30. maj 2023 Erhverv

Carina Scheelke stopper den 10. juni som HR-chef i Sønderborg Kommune. Det er et ønske om at flytte tættere på børn og børnebørn, der gør, at Carina Scheelke rykker til Silkeborgområdet, hvor hun har fået job som afdelingsleder i Silkeborg Ungdomsskole. Derfor konstitueres Leder af Sundhedscenteret Christina Bakke som ny chef for HR i de […]

Læs mere...