Liberal Alliance: SF, stop nu!

17. juni 2013 Politik

Af Henrik Juul Nielsen, byrådskandidat, LA, skriver:

Det er dog utroligt vi skal blive ved med at spilde vores tid på at SF ikke vil tage ansvar for flertalsgruppens afgørelse.

Det, jeg mener, er, at vi igen kan læse om at SF bliver ved med at trampe i at afgørelsen, som er fornuftig og en fordel for Nordborg

Men okay for at vi i LA er åben for nye idéer, vil jeg da gerne spørge om et par ting.

Hvornår har kommunen været en virksomhed, der skal kunne administrere og drive et hotel?

Artiklen fortsætter under annoncen

Ja, eller hvornår har kommunen dog kunne administrere at drive et idrætscenter?

Jeg vil have lov til at sige: Aldrig!

Og derfor skal vi heller ikke spilde borgernes penge på det. Jeg har meget svært ved at se SF pointe i denne sag, da vi har et hotel, der drives godt, af de mennesker der har det, og det samme gælder for idrætscentret.

Så min opfordring skal da også lyde til SF: Stop nu den her gang mudderkast. I er jo kun med til at ødelægge Nordborgs fremtid, men det er måske også din hensigt Jørgen Jørgensen?

Artiklen fortsætter under annoncen

Flertalsgruppen har kun givet os i Nordborg flere muligheder for at udvikle byen – så stop dog nu, SF.

Sundhedshuset skal hurtigst muligt væk fra Byrådets hænder, så stedet kan få ansat de mennesker, der er behov for til at  drive det, som det er bedst muligt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Sønderborg, Frivillige

Jesper Damm Andersen præsident for Rotary

28. juni 2022 Sønderborg

Drift- og logistikchef hos SIB Byggeri, Jesper Damm Andersen, er med virkning fra 1. juli præsident i Sønderborg Rotary Klub. På posten afløser han vicedirektør i Salus Boligadministration, Lisbeth Jakobsen, der har beklædt præsidentposten de seneste 12 måneder, skriver SIB. Jesper Damm Andersen, Lisbeth Jakobsen, udgør sammen med statsautoriseret revisor i EY og præsident elect […]

Læs mere...