Liberal Alliance vil gøre Nordborg levende

3. november 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådskandidat Henrik Juul Nielsen, Liberal Alliance,  skriver:

De seneste otte år har Byrådet i Sønderborg stort set glemt Nordborg, Er man uenig, bør man bare gå en tur op ad Storegade, og man ser stort set ikke over ti personer på gaden selvom det er i butikkernes åbningstid.

Jeg synes, det er trist syn og jeg mener da helt klart, det er på tide, at vi får ændret dette – og det skal ikke kun være en valgkampsdebat, men også noget der skal handles på efter 19. november.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg forstår godt at borgerne i Nordborg føler sig glemt, for jeg føler det samme, når jeg ser på min dejlige fødeby, bare falder hen og flere og flere handler kun i Sønderborg. Denne udvikling skal bremses nu, hvilket et X på Henrik Juul Nielsen vil sikre.

Jeg har også kendskab til, at både S, SF siger noget af det samme – og Aase Nygaard, har lige pludselig fundet 600.000 kr til Nordborgområdet. Dette er for mig en gang politisk valgflæsk, og tro mig; ikke en eneste af de ting gælder efter den 19. november, for hvorfor gjorde det så ikke før sommerferien og før valgkampen?

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi er nødt til at høre de erhvervsdrivende i Nordborg om, hvad de savner, og jeg vil hurtigst muligt have et samarbejde op og køre med dem, fordi de er så utroligt vigtige for Nordborgs fremtid.

Vi må heller ikke glemme at høre borgerne i Nordborg.

Derfor skal du som borger i Nordborg stemme personligt på list I nr. 2 Henrik Juul Nielsen d. 19. november 2013

Redaktionen:

Byrådet har bevilget penge, så der kan undersøges nogle ting omkring Nordborgs fremtid. I lang tid ventede politikerne på, at de driftige mennesker fra Nordals fandt sammen og talte med én stemme.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...