Ligeværd: Hvorfor er vi ikke med i Handicaprådet?

Arkivfoto
Arkivfoto
15. december 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Landsforeningen Ligeværd hjælper unge mennesker med såkaldt særlige behov og for at have en bedre platform at arbejde fra, så søgte foreningen tilbage i april om at blive optaget i Handicaprådet.

– Vores ansøgning fik vi aldrig noget svar på, så her i begyndelsen af december søgte vi igen, siger formanden for Ligeværds lokalafdeling. Denne gang fik han et svar, der fortalte, at medlemmer til Handicaprådet vælges ud fra vedtægterne.

– Det er jo glimrende, at vedtægterne bliver fulgt og derfor vil vi gerne vide, om vores ansøgning fra foråret er blevet forelagt byrådspolitikerne, siger Jørn Thrane til Sønderborg Nyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg har en mistanke om, forvaltningen ikke vil have os med, fordi vi sender så mange klagesager, siger Jørn Thrane. For en god orden skal det nævnes, at Landsforeningen Ligeværd får medhold i langt de fleste af deres klager.

16. juni 2024 Broager, Sport

Broagerland Skytteforening inviterer alle med til holdskydning

16. juni 2024 Broager

Broagerlands Skytteforening inviterer alle til Korporationsskydning, holdskydning på deres 200 meter-baner ved Skrækkehøj i Skelde. Der skydes med velholdte høj-kvalitets Sauer Rifler kal. 6.5 mm. og træfbilledet udskrives på vores elektroniske Kongsberg markerings anlæg. Det skriver skytteforeningen og fortæller, at skydningen foregår på lørdag kl. 10.00 – ca. 15.00 afhængig af tilmeldinger, formiddagen fyldes først. […]

Læs mere...