Ligeværd: Hvorfor er vi ikke med i Handicaprådet?

15. december 2013 Uncategorized

Landsforeningen Ligeværd hjælper unge mennesker med såkaldt særlige behov og for at have en bedre platform at arbejde fra, så søgte foreningen tilbage i april om at blive optaget i Handicaprådet.

Jørn Thrane fra Ligeværd tror, at forvaltningen ikke vil have dem med i Handicaprådet.

Jørn Thrane fra Ligeværd tror, at forvaltningen ikke vil have dem med i Handicaprådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vores ansøgning fik vi aldrig noget svar på, så her i begyndelsen af december søgte vi igen, siger formanden for Ligeværds lokalafdeling. Denne gang fik han et svar, der fortalte, at medlemmer til Handicaprådet vælges ud fra vedtægterne.

– Det er jo glimrende, at vedtægterne bliver fulgt og derfor vil vi gerne vide, om vores ansøgning fra foråret er blevet forelagt byrådspolitikerne, siger Jørn Thrane til Sønderborg Nyt.

– Jeg har en mistanke om, forvaltningen ikke vil have os med, fordi vi sender så mange klagesager, siger Jørn Thrane. For en god orden skal det nævnes, at Landsforeningen Ligeværd får medhold i langt de fleste af deres klager.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Sport, Sønderborg

I den kommende uge kan du prøve at ro på Alssund

14. maj 2021 Sport

Har du lyst til at nyde de smukke omgivelser på vandet omkring Sønderborg, få frisk luft når du dyrker motion i fællesskab med andre, så er roning noget for dig. Sønderborg Roklub holder åbent hus på tirsdag og på torsdag – begge dage klokken 9 – 11 og 18:30 – 20:30, hvor du har mulighed […]

Læs mere...