Ligeværd: Hvorfor er vi ikke med i Handicaprådet?

15. december 2013 Uncategorized

Landsforeningen Ligeværd hjælper unge mennesker med såkaldt særlige behov og for at have en bedre platform at arbejde fra, så søgte foreningen tilbage i april om at blive optaget i Handicaprådet.

Jørn Thrane fra Ligeværd tror, at forvaltningen ikke vil have dem med i Handicaprådet.

Jørn Thrane fra Ligeværd tror, at forvaltningen ikke vil have dem med i Handicaprådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vores ansøgning fik vi aldrig noget svar på, så her i begyndelsen af december søgte vi igen, siger formanden for Ligeværds lokalafdeling. Denne gang fik han et svar, der fortalte, at medlemmer til Handicaprådet vælges ud fra vedtægterne.

– Det er jo glimrende, at vedtægterne bliver fulgt og derfor vil vi gerne vide, om vores ansøgning fra foråret er blevet forelagt byrådspolitikerne, siger Jørn Thrane til Sønderborg Nyt.

– Jeg har en mistanke om, forvaltningen ikke vil have os med, fordi vi sender så mange klagesager, siger Jørn Thrane. For en god orden skal det nævnes, at Landsforeningen Ligeværd får medhold i langt de fleste af deres klager.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Borgmesteren har gennem fire år formået at samle hele Byrådet

28. september 2021 KV21

Byrådsmedlem Jan Prokopek Jensen, skriver: Her fra mig er der stor ros til alle byrådets partier for at lykkes med at indgå et budgetforlig i et godt samarbejde for fjerde gang i denne byrådsperiode – og endda i et valgår. Det er imponerende, fire budgetforlig ud af fire mulige. I sidste valgkamp blev det fra […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49