Liste Ø: Skattestigning – men kun når fællesskabet skal fungere

15. september 2013 Politik

Bestyrelsen for Enhedslisten skriver:

Enhedslisten Sønderborg arbejder for, at vi kan få fællesskabet til at fungere og vil gerne være med til en let skattestigning. Vi er nemlig godt klar over, at kr. 100 kr. pr. måned, som socialdemokraterne foreslår, kan være rigtig mange penge for en pensionist, kontanthjælpsmodtagerne og andre udsatte grupper. Enhedslisten

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor vil Enhedslisten Sønderborg foreslå, at vi kun laver en let skattestigning på kr. 25 – 55 pr. måned pr. indbygger i kommunen.

Enhedslisten Sønderborg ønsker ingen velfærdsforringelser, men bedre vilkår for de ledige, job i landsbyerne gennem socialøkonomisk organisation – langt flere elevpladser og mentorstøtte til de unge mennesker.

Enhedslisten Sønderborg ønsker slet ingen fyringer af offentlige ansatte og derfor går vi med til en skattestigning for at få fællesskabet til at fungere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...