Liste Ø: Skattestigning – men kun når fællesskabet skal fungere

15. september 2013 Politik

Bestyrelsen for Enhedslisten skriver:

Enhedslisten Sønderborg arbejder for, at vi kan få fællesskabet til at fungere og vil gerne være med til en let skattestigning. Vi er nemlig godt klar over, at kr. 100 kr. pr. måned, som socialdemokraterne foreslår, kan være rigtig mange penge for en pensionist, kontanthjælpsmodtagerne og andre udsatte grupper. Enhedslisten

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor vil Enhedslisten Sønderborg foreslå, at vi kun laver en let skattestigning på kr. 25 – 55 pr. måned pr. indbygger i kommunen.

Enhedslisten Sønderborg ønsker ingen velfærdsforringelser, men bedre vilkår for de ledige, job i landsbyerne gennem socialøkonomisk organisation – langt flere elevpladser og mentorstøtte til de unge mennesker.

Enhedslisten Sønderborg ønsker slet ingen fyringer af offentlige ansatte og derfor går vi med til en skattestigning for at få fællesskabet til at fungere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 112, Nordborg

Skorstensbrand på Nordals

13. maj 2021 112

Torsdag eftermiddag kørte brandvæsnet til Lønsømadevej i Holm, fordi der omkring klokken 16:30 kom en melding om en skorstensbrand. Det er indsatslederen fra Brand og Redning og de frivillige brandmænd i Nordborg, der blev tilkaldt.

Læs mere...