Liste Ø: Skattestigning – men kun når fællesskabet skal fungere

15. september 2013 Politik

Bestyrelsen for Enhedslisten skriver:

Enhedslisten Sønderborg arbejder for, at vi kan få fællesskabet til at fungere og vil gerne være med til en let skattestigning. Vi er nemlig godt klar over, at kr. 100 kr. pr. måned, som socialdemokraterne foreslår, kan være rigtig mange penge for en pensionist, kontanthjælpsmodtagerne og andre udsatte grupper. Enhedslisten

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor vil Enhedslisten Sønderborg foreslå, at vi kun laver en let skattestigning på kr. 25 – 55 pr. måned pr. indbygger i kommunen.

Enhedslisten Sønderborg ønsker ingen velfærdsforringelser, men bedre vilkår for de ledige, job i landsbyerne gennem socialøkonomisk organisation – langt flere elevpladser og mentorstøtte til de unge mennesker.

Enhedslisten Sønderborg ønsker slet ingen fyringer af offentlige ansatte og derfor går vi med til en skattestigning for at få fællesskabet til at fungere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Politik, Sønderborg

Byrådsmedlem Jesper Smaling vil ha’ orlov fra Byrådet

28. september 2022 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet beder om grønt lys til at holde forældreorlov i perioden fra 7. november og året ud. Forældreorlov er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Jesper Kock vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder. Det er Byrådet, som byrådsmødet onsdag eftermiddag skal sige god […]

Læs mere...