Liste Ø: Skattestigning – men kun når fællesskabet skal fungere

15. september 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Bestyrelsen for Enhedslisten skriver:

Enhedslisten Sønderborg arbejder for, at vi kan få fællesskabet til at fungere og vil gerne være med til en let skattestigning. Vi er nemlig godt klar over, at kr. 100 kr. pr. måned, som socialdemokraterne foreslår, kan være rigtig mange penge for en pensionist, kontanthjælpsmodtagerne og andre udsatte grupper. Enhedslisten

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor vil Enhedslisten Sønderborg foreslå, at vi kun laver en let skattestigning på kr. 25 – 55 pr. måned pr. indbygger i kommunen.

Enhedslisten Sønderborg ønsker ingen velfærdsforringelser, men bedre vilkår for de ledige, job i landsbyerne gennem socialøkonomisk organisation – langt flere elevpladser og mentorstøtte til de unge mennesker.

Enhedslisten Sønderborg ønsker slet ingen fyringer af offentlige ansatte og derfor går vi med til en skattestigning for at få fællesskabet til at fungere.

24. februar 2024 Sønderborg, Debat

Debat: Mere bevægelse og idræt i skolen – det giver bedre trivsel

24. februar 2024 Sønderborg

Byrådsmedlemmerne Jesper Smaling og Jesper Larsen, Socialdemokratiet, skriver: Det er adskillige gange påvist, at fysisk aktivitet er lig med fysisk og mental sundhed hos børn og det skaber god trivsel. Ifølge VIVE føler over 90 procent af de idrætsaktive børn sig tilfredse med deres liv. Altså kort sagt: Aktive børn trives. Samtidig slår Danmarks Evalueringsinstitut […]

Læs mere...