Lønkroner til ungekoordinator er fundet

29. maj 2013 Uncategorized

Kultur- og Erhvervsudvalget har kigget hist og pist i kommunen og nu er der fundet penge, som kan bruges til lønnen til en ungekoordinator. Det vækker glæde hele vejen rundt i Byrådet, fordi der har været gang i tilløbet til en ungekoordinator i adskillige år.

– Nu skal der laves en stillingsprofil, så vi får den helt rigtige person, siger Stephan Kleinschmidt og tilføjer:

– Ungekoordinatoren kan binde aktiviteter for unge sammen, så de forskellige forvaltninger ikke laver dobbeltarbejde – og desuden er det første skridt imod en ungepolitik, der sikkert også betyder et ungdomshus, siger Stephan Kleinschmidt. Han vurderer, at det er med til at gøre Sønderborg mere interessant for unge mennesker – og det tæller jo, når der tales vækst, udvikling og arbejdspladser, nøglen til fremtiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...