Lønkroner til ungekoordinator er fundet

29. maj 2013 Uncategorized

Kultur- og Erhvervsudvalget har kigget hist og pist i kommunen og nu er der fundet penge, som kan bruges til lønnen til en ungekoordinator. Det vækker glæde hele vejen rundt i Byrådet, fordi der har været gang i tilløbet til en ungekoordinator i adskillige år.

– Nu skal der laves en stillingsprofil, så vi får den helt rigtige person, siger Stephan Kleinschmidt og tilføjer:

– Ungekoordinatoren kan binde aktiviteter for unge sammen, så de forskellige forvaltninger ikke laver dobbeltarbejde – og desuden er det første skridt imod en ungepolitik, der sikkert også betyder et ungdomshus, siger Stephan Kleinschmidt. Han vurderer, at det er med til at gøre Sønderborg mere interessant for unge mennesker – og det tæller jo, når der tales vækst, udvikling og arbejdspladser, nøglen til fremtiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...