Løsgænger-vikar er imod løsgængere

18. december 2013 Politik

Umiddelbart inden onsdagens byrådsmøde begyndte, opdagede Lars Dyhrs afløser, Elly Kørvell, at hun skulle sidde sammen med løsgængerne og ikke med Jan Callesen fra DF.

Karen Damm undrer sig over, at en indædt løsgængermodstander vil vikariere for en løsgænger.

Karen Damm undrer sig over, at en indædt løsgængermodstander vil vikariere for en løsgænger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når Lars Dyhr har fået en plads hos løsgængerne, så hænger det naturligvis sammen med, han er trådt ud af Dansk Folkeparti.

– Jeg synes ikke, det skal være lovligt at forlade sit parti. Det skal i hvert fald koste de forskellige vederlag og honorarer, tordner Elly Kørvell til Karen Damm, der også er løsgænger.

– Hvis ikke man kan finde balancen i sit parti, så kan det være rigtigt at gå, siger Karen Damm. Men det preller af på Dansk Folkepartis trofaste medlem, som mener, at man altid kan snakke sig tilrette med sit partis ledelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Når du er så meget imod løsgængere, hvorfor er du så vikar for en, spørger Karen Damm.

– Det blev jeg bedt om, siger Elly Kørvell, der uden videre stillede op for et byrådsmedlem, der er løsgænger og ikke med i hendes parti. Om hun så fraskriver sig det vederlag, der følger med vikarindsatsen for en løsgænger, blev der ikke talt om.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2021 Broager, Samfund

Foreningen Broagerland 3.0 er blevet til virkelighed

27. september 2021 Broager

Med stiftelsen af Foreningen Broagerland 3.0 forleden, kom vi et stort skridt nærmere en realisering af projektet. Sikken et fremmøde og sikken en interesse for projektet, knap 50 personer mødte op, skriver initiativtagerne. Der var endda et par familier fra Flensburg-området som deltog. De havde fået kendskab til projektet ved et arrangement hos Sønderborg Tilflytterservice. […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49