Løsgænger-vikar er imod løsgængere

18. december 2013 Politik

Umiddelbart inden onsdagens byrådsmøde begyndte, opdagede Lars Dyhrs afløser, Elly Kørvell, at hun skulle sidde sammen med løsgængerne og ikke med Jan Callesen fra DF.

Karen Damm undrer sig over, at en indædt løsgængermodstander vil vikariere for en løsgænger.

Karen Damm undrer sig over, at en indædt løsgængermodstander vil vikariere for en løsgænger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når Lars Dyhr har fået en plads hos løsgængerne, så hænger det naturligvis sammen med, han er trådt ud af Dansk Folkeparti.

– Jeg synes ikke, det skal være lovligt at forlade sit parti. Det skal i hvert fald koste de forskellige vederlag og honorarer, tordner Elly Kørvell til Karen Damm, der også er løsgænger.

– Hvis ikke man kan finde balancen i sit parti, så kan det være rigtigt at gå, siger Karen Damm. Men det preller af på Dansk Folkepartis trofaste medlem, som mener, at man altid kan snakke sig tilrette med sit partis ledelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Når du er så meget imod løsgængere, hvorfor er du så vikar for en, spørger Karen Damm.

– Det blev jeg bedt om, siger Elly Kørvell, der uden videre stillede op for et byrådsmedlem, der er løsgænger og ikke med i hendes parti. Om hun så fraskriver sig det vederlag, der følger med vikarindsatsen for en løsgænger, blev der ikke talt om.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...