Løsgænger-vikar er imod løsgængere

18. december 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Umiddelbart inden onsdagens byrådsmøde begyndte, opdagede Lars Dyhrs afløser, Elly Kørvell, at hun skulle sidde sammen med løsgængerne og ikke med Jan Callesen fra DF.

Karen Damm undrer sig over, at en indædt løsgængermodstander vil vikariere for en løsgænger.

Karen Damm undrer sig over, at en indædt løsgængermodstander vil vikariere for en løsgænger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når Lars Dyhr har fået en plads hos løsgængerne, så hænger det naturligvis sammen med, han er trådt ud af Dansk Folkeparti.

– Jeg synes ikke, det skal være lovligt at forlade sit parti. Det skal i hvert fald koste de forskellige vederlag og honorarer, tordner Elly Kørvell til Karen Damm, der også er løsgænger.

– Hvis ikke man kan finde balancen i sit parti, så kan det være rigtigt at gå, siger Karen Damm. Men det preller af på Dansk Folkepartis trofaste medlem, som mener, at man altid kan snakke sig tilrette med sit partis ledelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Når du er så meget imod løsgængere, hvorfor er du så vikar for en, spørger Karen Damm.

– Det blev jeg bedt om, siger Elly Kørvell, der uden videre stillede op for et byrådsmedlem, der er løsgænger og ikke med i hendes parti. Om hun så fraskriver sig det vederlag, der følger med vikarindsatsen for en løsgænger, blev der ikke talt om.

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...