Løsgænger-vikar er imod løsgængere

18. december 2013 Politik

Umiddelbart inden onsdagens byrådsmøde begyndte, opdagede Lars Dyhrs afløser, Elly Kørvell, at hun skulle sidde sammen med løsgængerne og ikke med Jan Callesen fra DF.

Karen Damm undrer sig over, at en indædt løsgængermodstander vil vikariere for en løsgænger.

Karen Damm undrer sig over, at en indædt løsgængermodstander vil vikariere for en løsgænger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når Lars Dyhr har fået en plads hos løsgængerne, så hænger det naturligvis sammen med, han er trådt ud af Dansk Folkeparti.

– Jeg synes ikke, det skal være lovligt at forlade sit parti. Det skal i hvert fald koste de forskellige vederlag og honorarer, tordner Elly Kørvell til Karen Damm, der også er løsgænger.

– Hvis ikke man kan finde balancen i sit parti, så kan det være rigtigt at gå, siger Karen Damm. Men det preller af på Dansk Folkepartis trofaste medlem, som mener, at man altid kan snakke sig tilrette med sit partis ledelse.

– Når du er så meget imod løsgængere, hvorfor er du så vikar for en, spørger Karen Damm.

– Det blev jeg bedt om, siger Elly Kørvell, der uden videre stillede op for et byrådsmedlem, der er løsgænger og ikke med i hendes parti. Om hun så fraskriver sig det vederlag, der følger med vikarindsatsen for en løsgænger, blev der ikke talt om.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste om forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet […]

Læs mere...