Spilleregler: Byrådet skal give afslag til Nørager

24. maj 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Nørager – i Sønderborg Andelsboligforening vil gerne have renoveret med nye døre, vinduer, lejlighedsdøre og køkkener samt montering af dørtelefonanlæg og Danfoss Energitrim.

Nøragers beboere må leve med let adgang for indbrudstyve.

Derfor anmodes om 100 % kommunegaranti til lån på 20.400.962 kr.

Byrådet har kompetencen til udstedelse af garantier, men reglerne siger, at der alene kan ydes garanti, hvis istandsættelser er yderst nødvendige og det vurderes de ikke til at være.

Artiklen fortsætter under annoncen

Møder mellem Andelsboligforeningen har ikke ført til en minimering af projektet, så nu bliver alting angiveligt til ingenting.

Forvaltningen beder Byrådet give et afslag til Sønderborg Andelsboligforening, hvilket er helt efter retningslinierne.

For beboerne i Nørager betyder det, at de må leve videre med døre, der er lette at sparke ind – og de får ikke elektronisk lås på yderdørene i opgangene.

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...