Martin Skovmand fra TV Syd ansat på Rådhuset

1. februar 2014 Uncategorized

Sønderborg Kommune ansætter pr. 1. marts 2014 Martin Skovmand som kommunikationschef. Martin Skovmand kommer fra et job som studievært på TV Syd og er valgt i et både stort og stærkt felt af ansøgere.

Martin Skovmand er ny kommunikationscehef i Sønderborg Kommune.

Martin Skovmand er ny kommunikationscehef i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Martin Skovmand, 44 år, er født og opvokset i Sønderborg. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus i 1999 med en overbygning fra Columbia University i New York i 2000.

Han har erfaring med at arbejde i en politisk organisation, idet han har været pressechef i hhv. Kulturministeriet og erhvervsorganisationen Landbrug&Fødevarer. Han har desuden været studievært og redaktør på flere programmer i TV2 og DR.

– For mig er det en drøm at vende tilbage til Sønderborg – jeg er en rigtig hjemmefødning. Byen og kommunen har det hele, den bobler af kreativitet og iværksætteri, og jeg glæder mig til at være med til at markere den og dens fyrtårns-projekter endnu tydeligere på både Danmarks- og verdenskortet. Vi har masser af gode historier at fortælle, og det skal vi gøre godt, men vi har også udfordringer, som vi i fællesskab skal kommunikere os frem til gode løsninger på, siger Martin Skovmand.

 

Martin Skovmand bliver i Sønderborg Kommune leder af Kommunikationsafdelingen, som varetager kommunens eksterne og interne kommunikation – bl.a. i form af annoncer, foldere og anden synliggørelse af kommunens tilbud til borgerne, pressearbejde, servicering af byråd og direktion samt løbende opdatering af både hjemmeside, Facebook og Insite, som er kommunens interne kommunikationslinje mellem de ca. 6500 medarbejdere.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...