Mindeord for Hans Christian Nielsen

4. april 2014 Uncategorized

Tidl. borgmester Aase Nyegaard skriver:

Det var en frygtelig besked vi fik i søndags. Hans Christian Nielsen, HC, 68 år gammel, er død søndag formiddag i svømmehallen.

Min verden stod stille. Det kan ikke passe. Vi havde Generalforsamling i Fælleslisten for 3 uger siden, hvor den gamle HC efter et langt og hårdt sygdomsforløb var tilbage igen. Han var til gruppemøde for 14 dage siden, hvor vi alle var glade for at have ham iblandt os. Han så godt ud. Han var fuld af kraft og ville gerne kæmpe for Fælleslistens værdier og politikområder.by9

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan skulle det desværre ikke være.

I slutning af 90’erne tog HC sammen med andre initiativ til at danne en lokalliste, Fælleslisten, i Augustenborg Kommune. Han har alle årene kæmpet for denne sag og ydermere været formand de sidste fire år. Han gjorde utrolig meget for Fælleslisten. Han gik efter bolden og ikke manden. HC var handlingens mand og vi kunne altid stole på aftaler med ham. Han trak et stort læs gennem alle årene.

Samtidig var han enorm dygtig inden for fjernvarme og energi. Han var lige blevet udpeget til endnu 4 år i Augustenborg Fjernvarmes bestyrelse som Sønderborg Kommunes repræsentant. Han glædede sig til det fortsatte arbejde. Hans faglige viden var enorm stor også inden for dette felt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Takket være HC blev jeg valgt ind i Augustenborg Byråd 1997. HC var en god ven og partner at spørge til råds. I 2001 fik han posten som Teknisk Udvalgsformand, hvor han gjorde et stort og ihærdigt stykke arbejde. Det var aldrig for meget for HC.

Det bliver svært at undvære HC. Det er desværre allerværst for hans kone Lissi og de to sønner Peter og Mads samt børnebørnene Kasper, Johanne, Dichte og Klara. I skal nu komme videre uden mand, far, svigerfar og farfar.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...