Mindeord for Hans Christian Nielsen

4. april 2014 Uncategorized

Tidl. borgmester Aase Nyegaard skriver:

Det var en frygtelig besked vi fik i søndags. Hans Christian Nielsen, HC, 68 år gammel, er død søndag formiddag i svømmehallen.

Min verden stod stille. Det kan ikke passe. Vi havde Generalforsamling i Fælleslisten for 3 uger siden, hvor den gamle HC efter et langt og hårdt sygdomsforløb var tilbage igen. Han var til gruppemøde for 14 dage siden, hvor vi alle var glade for at have ham iblandt os. Han så godt ud. Han var fuld af kraft og ville gerne kæmpe for Fælleslistens værdier og politikområder.by9

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan skulle det desværre ikke være.

I slutning af 90’erne tog HC sammen med andre initiativ til at danne en lokalliste, Fælleslisten, i Augustenborg Kommune. Han har alle årene kæmpet for denne sag og ydermere været formand de sidste fire år. Han gjorde utrolig meget for Fælleslisten. Han gik efter bolden og ikke manden. HC var handlingens mand og vi kunne altid stole på aftaler med ham. Han trak et stort læs gennem alle årene.

Samtidig var han enorm dygtig inden for fjernvarme og energi. Han var lige blevet udpeget til endnu 4 år i Augustenborg Fjernvarmes bestyrelse som Sønderborg Kommunes repræsentant. Han glædede sig til det fortsatte arbejde. Hans faglige viden var enorm stor også inden for dette felt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Takket være HC blev jeg valgt ind i Augustenborg Byråd 1997. HC var en god ven og partner at spørge til råds. I 2001 fik han posten som Teknisk Udvalgsformand, hvor han gjorde et stort og ihærdigt stykke arbejde. Det var aldrig for meget for HC.

Det bliver svært at undvære HC. Det er desværre allerværst for hans kone Lissi og de to sønner Peter og Mads samt børnebørnene Kasper, Johanne, Dichte og Klara. I skal nu komme videre uden mand, far, svigerfar og farfar.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...