Mini-Studenterhus i Løngang skal løbes i gang

13. november 2013 Politik

Fra den 1. november har kommunen betalt husleje det sted i Løngang, hvor der skal være et mini-studenterhus og onsdag gav Byrådet lov til, at der bruges penge på et sted, hvor de unge studerende kan mødes.

Stephan Kleinschmidt lover at henvende sig til Unge for Ligeværd og Produktionshøjskolen.

Stephan Kleinschmidt lover at henvende sig til Unge for Ligeværd og Produktionshøjskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Stedet udvikles i samarbejde med ungekoordinatoren og så skal der høstes erfaringer til, hvordan alting skal være, når der skal laves et rigtigt studenterhus eller ungehus, siger Stephan Kleinschmidt.

I udspillet er der skrevet, hvilke uddannelsesområder der især tænkes ind som brugere og resten går så under betegnelsen: Med flere.

– Jeg vil gerne have, at produktionshøjskolen og STU-uddannelserne samt Unge for Ligeværd skrives ind også, siger Jørn Lehmann, der understreger, at det kommunale sted for unge ikke alene skal være forbeholdt eliten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kulturudvalgsformand Stephan Kleinschmidt lovede at tage kontakt til de steder, der dækkes ind under betegnelsen: Med flere.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>