Minister giver hjælpende hånd til SF-Sønderborg

16. oktober 2013 Uncategorized

SF’s formand og Socialminister Annette Wilhelmsen besøger Sønderborg 21. oktober. Som led i den kommunale valgkamp tager SF’s formand på rundtur i det sønderjyske for at hjælpe til med de lokale SF’eres kommunale valgkamp.

Jørgen Jørgensen og SF får opbakning til valgkampen.

Jørgen Jørgensen og SF får opbakning til valgkampen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er vi meget glade for og stolte over, siger SF’s spidskandidat i Sønderborg Jørgen Jørgensen. ”Vi har valgt at vise Annette vores nye moderne produktionsskole. Af flere grunde. Dels er det tale om et fantastisk byggeri, hvor skolen er en energi plus skole, hvilket vil sige den producerer mere energi end den forbruger, og samtidig er den bygger af genbrugs- og bæredygtige materialer. Og dels er produktionsskolen en erhvervsskole målrettet de elever, der ikke går den lige vej igennem ungdomsuddannelserne, men som har brug for lidt råd, vejleding og en hjælpende hånd undervejs.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Med den erhvervsskolereform der er undervejs på Christiansborg, synes vi i SF – Sønderborg, at Socialministeren skal se og høre fra lærere og elever, hvad en produktionsskole kan bidrage med i den sammenhæng, siger Jørgen Jørgensen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...