Minister giver hjælpende hånd til SF-Sønderborg

16. oktober 2013 Uncategorized

SF’s formand og Socialminister Annette Wilhelmsen besøger Sønderborg 21. oktober. Som led i den kommunale valgkamp tager SF’s formand på rundtur i det sønderjyske for at hjælpe til med de lokale SF’eres kommunale valgkamp.

Jørgen Jørgensen og SF får opbakning til valgkampen.

Jørgen Jørgensen og SF får opbakning til valgkampen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er vi meget glade for og stolte over, siger SF’s spidskandidat i Sønderborg Jørgen Jørgensen. ”Vi har valgt at vise Annette vores nye moderne produktionsskole. Af flere grunde. Dels er det tale om et fantastisk byggeri, hvor skolen er en energi plus skole, hvilket vil sige den producerer mere energi end den forbruger, og samtidig er den bygger af genbrugs- og bæredygtige materialer. Og dels er produktionsskolen en erhvervsskole målrettet de elever, der ikke går den lige vej igennem ungdomsuddannelserne, men som har brug for lidt råd, vejleding og en hjælpende hånd undervejs.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Med den erhvervsskolereform der er undervejs på Christiansborg, synes vi i SF – Sønderborg, at Socialministeren skal se og høre fra lærere og elever, hvad en produktionsskole kan bidrage med i den sammenhæng, siger Jørgen Jørgensen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...