Når åbnes der for ansøgninger fra foreninger, klubber og projekter

28. marts 2014 Uncategorized

Nu åbner Kultur-, borger- og fritidsudvalget i Sønderborg Kommune for ansøgninger om tilskud fra tre puljer. Det er foreningslånepuljen, klublivspuljen og demokratipuljen.

Foreningslånepuljepenge

Frivillige foreninger kan søge om lån til indretning af lokaler, udendørsanlæg og til indkøb af udstyr. Formålet med foreningslånepuljen er, at støtte det foreningsliv, der er rettet mod børn og unge, men tilgodeser også andre aktiviteter, der understøtter Sønderborg Kommune som et attraktivt område at bosætte sig i.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klublivspulje

Foreninger kan også søge tilskud til aktiviteter, der er med til at forbedre klublivet i Sønderborg Kommune. Det kan f.eks. være til fælles kurser for bestyrelsen eller til sociale arrangementer, der har til formål at takke foreningens frivillige.

Du kan læse mere og hente ansøgningsskemaer til foreningslånepuljen og klublivspuljen på www.sonderborgkommune.dk/borger/tilskudspuljer Ansøgningsfristen til begge puljer er den 1. maj.

Artiklen fortsætter under annoncen

Demokratipuljen

Endelig kan borgere, foreninger og organisationer søge om tilskud på op til 25.000 kr. til demokratiprojekter, der rusker op i pengenærdemokratiet og inddrager borgerne. Der er to årlige ansøgningsrunder og ansøgningsfristerne er den 21. april og den 14. september. Læs mere om kriterierne og hent ansøgningsskema på www.sonderborgkommune.dk/politik-og-indflydelse/demokratipuljen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Politik, Sønderborg

Byrådsmedlem Jesper Smaling vil ha’ orlov fra Byrådet

28. september 2022 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet beder om grønt lys til at holde forældreorlov i perioden fra 7. november og året ud. Forældreorlov er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Jesper Kock vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder. Det er Byrådet, som byrådsmødet onsdag eftermiddag skal sige god […]

Læs mere...