Når åbnes der for ansøgninger fra foreninger, klubber og projekter

28. marts 2014 Uncategorized

Nu åbner Kultur-, borger- og fritidsudvalget i Sønderborg Kommune for ansøgninger om tilskud fra tre puljer. Det er foreningslånepuljen, klublivspuljen og demokratipuljen.

Foreningslånepuljepenge

Frivillige foreninger kan søge om lån til indretning af lokaler, udendørsanlæg og til indkøb af udstyr. Formålet med foreningslånepuljen er, at støtte det foreningsliv, der er rettet mod børn og unge, men tilgodeser også andre aktiviteter, der understøtter Sønderborg Kommune som et attraktivt område at bosætte sig i.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klublivspulje

Foreninger kan også søge tilskud til aktiviteter, der er med til at forbedre klublivet i Sønderborg Kommune. Det kan f.eks. være til fælles kurser for bestyrelsen eller til sociale arrangementer, der har til formål at takke foreningens frivillige.

Du kan læse mere og hente ansøgningsskemaer til foreningslånepuljen og klublivspuljen på www.sonderborgkommune.dk/borger/tilskudspuljer Ansøgningsfristen til begge puljer er den 1. maj.

Artiklen fortsætter under annoncen

Demokratipuljen

Endelig kan borgere, foreninger og organisationer søge om tilskud på op til 25.000 kr. til demokratiprojekter, der rusker op i pengenærdemokratiet og inddrager borgerne. Der er to årlige ansøgningsrunder og ansøgningsfristerne er den 21. april og den 14. september. Læs mere om kriterierne og hent ansøgningsskema på www.sonderborgkommune.dk/politik-og-indflydelse/demokratipuljen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...