Nu er der fundet en direktør til Børn og Uddannelse

6. november 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Sønderborg Kommune har i et stærkt kandidatfelt ansat Carsten V. Lund som ny direktør for Børn og Uddannelse.skole

Carsten V. Lund kommer fra en stilling som direktør i Vejen Kommune, hvor han har ansvaret for et stort direktørområde, som rummer Dagtilbud og Skole, Sundhed og Familie og Arbejdsmarked. I sin tid i Vejen Kommune har Sønderborg Kommunes nye direktør således haft rig lejlighed til at høste erfaring indenfor sit kommende felt. Og han glæder sig til at komme i gang med de nye udfordringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Stillingen som direktør for Børn og Uddannelse er et drømmejob, og da jeg så stillingsopslaget, var jeg ikke ét sekund i tvivl om, at det var et job jeg bare måtte søge.  Med mine erfaringer fra Vejen Kommune føler jeg mig godt rustet til opgaven, og ser frem til samarbejdet med mine nye kollegaer og byrådet i Sønderborg Kommune”, udtaler Carsten V. Lund.

Børn og Uddannelses nye direktør har hæftet sig ved en lang række områder i Sønderborg Kommune, som han glæder sig til at arbejde videre med, ikke mindst Sønderborgs status som uddannelsesby, uddannelsesinstitutionernes fokus på det internationale samarbejde og det store potentiale der ligger i samarbejdet mellem offentlige og private aktører.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Med Danfoss Universe, Global House og House of Science har vi i Sønderborg Kommune allerede en række stærke aktører, som bidrager til at udvikle børn og unges kompetencer. Det samarbejde glæder jeg mig til at arbejde videre med, og ser det gerne udvidet til at omfatte andre aktører – også udover det naturvidenskabelige område,” fortæller Carsten V. Lund.

Direktørstolen for Børn og Uddannelse i Sønderborg Kommune har stået tom siden Jette Østergaard gik på pension i september måned d.å. og kommunaldirektør Søren Bonde er godt tilfreds med, at der nu er fundet en særdeles kompetent afløser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jørgen V. Lund afløser Jette Østergaard.

Carsten V. Lund afløser Jette Østergaard.

”Med ansættelsen af Carsten V. Lund får vi en direktør, som ikke kun har hele pakken i forhold til ledelseserfaring. Børn og Uddannelse får også en ny chef, som møder op med masser af faglighed og som brænder efter at komme i gang med de nye udfordringer. Jeg glæder mig til at få ham med i direktionen og glæder mig til samarbejdet”, udtaler Søren Bonde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Carsten V. Lund er 50 år og bor til daglig i Ribe med sin kone og fire hjemmeboende børn. Selvom Ribe er hans og familiens base, så vil han også finde en bolig i Sønderborg-området, for som han siger, så vil han ”kende til lokalområdet og ikke ”kun” arbejde der”.

Carsten V. Lund tiltræder stillingen som direktør for Børn og Uddannelse ved årsskiftet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...