Nu skal der gang i udviklingen i Broager

08. juli Politik

Efter gode erfaringer med områdeinitiativer i på Nordals og i Gråsten og Augustenborg, går udvalget for kulturel og regional udvikling nu i gang med et nyt områdeinitiativ for Broager.

Udvalget for kulturel og regional udvikling er stærkt optaget af, at der skabes vækst og udvikling i hele Sønderborg Kommune. Derfor besluttede udvalget i 2014, at arbejde med områdeinitiativer for bl.a. Gråsten og Nordals. De er igangsat og i 2017 besluttede udvalget, at der også skulle udarbejdes et områdeinitiativ for Augustenborg. Det blev sat i gang i januar med et borgermøde, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Nu bliver der også sat gang i arbejdet med et områdeinitiativ for Broager. Det skydes i gang på et borgermøde i efteråret. Inden borgermødet drøfter udvalget indholdet i områdeinitiativet med en række interessenter i Broager. Det er aktører, der allerede er involveret i initiativer som Medborgerhuset, Broagerhallen, Kulturmåned på Christiansminde Teglværk, Gendarmstien, Cykelfærgen Brunsnæs og landsbylaugene på Broagerland.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...