Øget fokus på revalidering

13. januar 2014 Uncategorized

Det nye arbejdsmarkedsudvalg har på sit møde forleden tilkendegivet, at der er et politisk ønske om, at der er fokus på at se på mulighederne for øget anvendelse af revalidering som redskab til at bringe borgere i arbejde, siger udvalgets formand Jan Prokopek Jensen.

Jan Prokopek sætter fokus på revalidering.

Jan Prokopek sætter fokus på revalidering.

Artiklen fortsætter under annoncen

Revalidering er til borgere, der: ikke længere kan varetage jobbet af fysiske, psykiske eller sociale årsager, ønsker at komme tilbage på arbejdsmarkedet på almindelige vilkår hurtigst muligt, ikke har andre muligheder for at komme i job end via revalidering.

Med revalideringen får borgeren mulighed for, enten at blive på sin arbejdsplads eller komme videre i et job, der passer til borgerens behov. Målet er at finde den kortest mulige vej tilbage til arbejdsmarkedet.

Gennem revalidering er det udvalgets hensigt, at borgeres muligheder for uddannelse generelt skal være i fokus og herigennem på sigt få flere borgere selvhjulpne og dermed undgå at de er på offentlig forsørgelse og de og deres familier får et bedre liv, siger Jan Prokopek Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er udvalgets første bud på at hæve uddannelsesniveauet generelt og sikre bedre uddannet arbejdskraft til kommunens virksomheder, siger han.

 


 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...