Økonomiudvalget vil sænke priserne på byggegrunde i Guderup

24. oktober 2017 Politik

Kommunen ønsker at sænke priserne for de 16 tilbageværende byggegrunde i Jeppesdam, Kildebæk og Tingholm i Guderup, da salget af byggegrunde er gået i stå i området over en længere periode.

På baggrund af det manglende salg vurderes den reelle markedsværdi af byggegrundene at være lavere end de nuværende priser, som senest blev revurderet i efteråret 2016.

På onsdag skal Økonomiudvalget beslutte, om priserne skal nedjusteres.

Som led i bosætningsstrategien ønsker Sønderborg Kommune samtidig at øge salget af byggegrunde for at tiltrække nye indbyggere til alle områder af kommunen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da der samtidig bliver lavet en kampagne i forbindelse med åbningen af en stor produktion hos en lokal virksomhed, vurderer forvaltningen, at dette er et godt tidspunkt at have ekstra fokus på at tiltrække nye tilflyttere.

Ifølge forvaltningen kan Økonomiudvalget sænke priserne med 20 procent uden videre – og eventuelt med hele 38 procent, hvis en uvildig, ekstern økonomisk og juridisk vurdering underbygger, at priserne lovligt kan sættes så meget ned.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...