På onsdag er Lars Løkke på EUC Syd

9. september 2013 Politik
Lars Løkke besøger Sønderborg onsdag.

Lars Løkke besøger Sønderborg onsdag.

Forud for den kommende reform af erhvervsskolerne besøger Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, onsdag EUC Syd i Sønderborg. Her vil Venstres forhenværende statsminister både møde elever og få inputs til, hvordan erhvervsskolerne styrkes i fremtiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

– Vores virksomheder i Sønderborg Kommune har brug for, at der bliver uddannet dygtige elever fra EUC Syd. Derfor er jeg glad for, at Lars Løkke Rasmussen vil bruge sit besøg i Sønderborg til at være i dialog med EUC Syd, siger borgmesterkandidat Peter Hansen forud for besøget.

 

Under besøget vil Lars Løkke Rasmussen møde elever på skolens grundforløb ’Mad til mennesker’ og elever på uddannelseslinjerne Industriteknik, Automatik, Tømrer og Automekaniker.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Vores virksomheder har både brug for gode rammevilkår og dygtige nyuddannede elever fra erhvervsskolerne, for at de kan skabe vækst og udvikling i Sønderborg Kommune, slutter Peter Hansen.

 

Foruden Venstres borgmesterkandidat Peter Hansen, deltager også formand for børne- og uddannelsesudvalget Tage Petersen og Venstres lokale folketingsmedlem Ellen Trane Nørby i besøget på EUC Syd.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juli 2021 Sønderborg, Frivillige

Hvem har fortjent Integrationsprisen 2021?

30. juli 2021 Sønderborg

Integrationsrådet uddeler for 17 gang Brobyggerprisen og nu mangler kun det vigtigste: Kandidaterne. Kom med din indstilling på en person, virksomhed eller organisation, der har gjort en ekstraordinær indsats for at fremme den lokale mangfoldighed. Det skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse. ”Brobyggerprisen sætter et positivt fokus på blandt andet etnisk ligestilling, og derfor er […]

Læs mere...