På onsdag er Lars Løkke på EUC Syd

9. september 2013 Politik
Lars Løkke besøger Sønderborg onsdag.

Lars Løkke besøger Sønderborg onsdag.

Forud for den kommende reform af erhvervsskolerne besøger Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, onsdag EUC Syd i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her vil Venstres forhenværende statsminister både møde elever og få inputs til, hvordan erhvervsskolerne styrkes i fremtiden.

 

– Vores virksomheder i Sønderborg Kommune har brug for, at der bliver uddannet dygtige elever fra EUC Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor er jeg glad for, at Lars Løkke Rasmussen vil bruge sit besøg i Sønderborg til at være i dialog med EUC Syd, siger borgmesterkandidat Peter Hansen forud for besøget.

 

Under besøget vil Lars Løkke Rasmussen møde elever på skolens grundforløb ’Mad til mennesker’ og elever på uddannelseslinjerne Industriteknik, Automatik, Tømrer og Automekaniker.

 

Vores virksomheder har både brug for gode rammevilkår og dygtige nyuddannede elever fra erhvervsskolerne, for at de kan skabe vækst og udvikling i Sønderborg Kommune, slutter Peter Hansen.

 

Foruden Venstres borgmesterkandidat Peter Hansen, deltager også formand for børne- og uddannelsesudvalget Tage Petersen og Venstres lokale folketingsmedlem Ellen Trane Nørby i besøget på EUC Syd.

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Erhverv, Gråsten

Biogas: Kommunen vidste Nature Energy var i gang med at bygge i Kværs

22. april 2021 Erhverv

Tine Brodersen er med i gruppen ‘Nej tak til biogasanlæg i Kværs’ og hun undrer sig over, at Sønderborg Kommune ikke forlængst har stoppet biogas-byggeriet. Det skete først onsdag og det var efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet havde fejet Sønderborg Kommunes miljøgodkendelse og VVM-tilladelse af bordet. “Det er jo ikke fordi, forvaltningen ikke har vidst, […]

Læs mere...