Peter Hansen: Borgerne reagerer på sociale medier imod flygtningecenter

31. juli 2014 Politik

Byrådsmedlem Peter Hansen, Venstre, skriver:

Efter mødet i går har jeg nogle spørgsmål, som jeg håber borgmesteren eller forvaltningen kan hjælpe med.

Peter Hansen og Venstre er i højeste beredskab for at bremse flygtningecenter.

Peter Hansen og Venstre er i højeste beredskab for at bremse flygtningecenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi fik på mødet at vide, at man ikke havde underskrevet en aftale endnu, men ville høre byrådet. Betyder det, at hvis der er et flertal i byrådet imod at benytte kasernen, at man så frafalder?

Vi har som borgmesteren sikkert har set, fremsat forsalg om paragraf 14 og ny lokalplan. Hvis styrelsen vælger at se bort fra et eventuelt flertal imod benyttelse af kasernen og vælger at indgå aftale, kan vi så som kommune nedlægge fogedforbud mod benyttelse, indtil en ny lokalplan er afklaret?

Artiklen fortsætter under annoncen

Forsvaret har i forbindelse med nedlæggelse af kasernen flere gange sagt, at man ville finde løsninger i samarbejde med kommunen. Har der været kontakt til ministeren i denne sag?

Vil borgmesteren rette henvendelse til ministeren og bede dem vente med at underskrive en aftale, indtil der har været afholdt ekstraordinært byrådsmøde?

Vi er i Venstre meget bekymrede over udsigten til det vi fik forklaret onsdag. Vi er bange for, at det kommer til at give mange problemer for havneprojektet og byen som helhed. Reaktionerne på de sociale medier viser allerede, at der er kraftig modstand blandt kommunens borgere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Red: På Sønderborg Nyts Facebook er der langt over 100 kommentarer til artikler om kasernen.)

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...