Peter Hansen er bekymret over situationen i Ukraine

18. april 2014 Uncategorized

Virksomhedsejer Peter Hansen følger konstant situationen i Ukraine, hvor han har virksomhed med rigtigt mange ansatte.

Peter Hansen er bekymret for fremtiden og frustreret, når han tjekker nyhederne.

Peter Hansen har virksomhed i Ukraine.

Peter Hansen har virksomhed i Ukraine.

Artiklen fortsætter under annoncen

For imens regeringen i Kiev har sendt soldater til det østlige Ukraine og Putin overvejer at gøre det samme, håber sønderborggenseren på, at krisen ikke rammer hans medarbejdere på svine- og mælkefarmen i Ukraine, oplyser tvsyd.

– Min største bekymring er, at det eskalerer i det østlige Ukraine, og at russerne nu er ved at få det, de selv mener, er en lovlig grund til at invadere, siger Peter Hansen.

Peter Hansen støtter ukrainerne. Han er ikke så nervøs for, hvad en eskalering vil betyde for hans fødevareproduktion i økonomisk forstand. Men:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg bliver selvfølgelig bekymret for medarbejderne. Vågner de op, og så er de pludselig blevet russere mod deres egen vilje?

Peter Hansen synes ikke, at EU og resten af Vesten gør nok for at forhindre en optrapning af krisen og mener, at sanktionerne mod Rusland burde være hårdere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Politik, Sønderborg

Byrådsmedlem Jesper Smaling vil ha’ orlov fra Byrådet

28. september 2022 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet beder om grønt lys til at holde forældreorlov i perioden fra 7. november og året ud. Forældreorlov er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Jesper Kock vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder. Det er Byrådet, som byrådsmødet onsdag eftermiddag skal sige god […]

Læs mere...