Peter Hansen er bekymret over situationen i Ukraine

18. april 2014 Uncategorized

Virksomhedsejer Peter Hansen følger konstant situationen i Ukraine, hvor han har virksomhed med rigtigt mange ansatte.

Peter Hansen er bekymret for fremtiden og frustreret, når han tjekker nyhederne.

Peter Hansen har virksomhed i Ukraine.

Peter Hansen har virksomhed i Ukraine.

Artiklen fortsætter under annoncen

For imens regeringen i Kiev har sendt soldater til det østlige Ukraine og Putin overvejer at gøre det samme, håber sønderborggenseren på, at krisen ikke rammer hans medarbejdere på svine- og mælkefarmen i Ukraine, oplyser tvsyd.

– Min største bekymring er, at det eskalerer i det østlige Ukraine, og at russerne nu er ved at få det, de selv mener, er en lovlig grund til at invadere, siger Peter Hansen.

Peter Hansen støtter ukrainerne. Han er ikke så nervøs for, hvad en eskalering vil betyde for hans fødevareproduktion i økonomisk forstand. Men:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg bliver selvfølgelig bekymret for medarbejderne. Vågner de op, og så er de pludselig blevet russere mod deres egen vilje?

Peter Hansen synes ikke, at EU og resten af Vesten gør nok for at forhindre en optrapning af krisen og mener, at sanktionerne mod Rusland burde være hårdere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...