Politik: Stadig ballede omkring Sundhedshuset i Nordborg

16. juni 2013 Politik

Formanden for Socialudvalget, Jørgen Jørgensen, skriver:

Skuffelsen hos Venstre over placeringen af sundhedshuset på Nordals vil ingen ende tage.

Sidst skulle de visionære tanker om et samarbejde mellem Nordals idrætscenter og Nørherredhus, for at bevare Udviklingshuset i Nordborg, skydes i grus.

Og nu fortsætter det med Venstres påstand om at socialudvalgsformanden manipulerer med tallene.  Det gør jeg ikke.

Problemet er, at Venstres Petter Astrup ikke gider eller vil sætte sig ind i fakta. Enhver også PA kan ellers bare orientere sig i byrådets åbne dagsorden fra 2/5 2012, hvor det klart fremgår, at Kvickly løsningen kostede 27.7 mio.kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den kommunale del kostede 15 mio.kr, plus 5-7 mio.kr ekstra for at leve op til Regionen m2 krav.

Alene det ville bringe m2 huslejen langt over det niveau, som Regionen anså for realistisk, hvis yngre læger skulle finde det attraktivt at flytte ind i sundhedshuset.

Det er bekymrende, at Venstre hellere vil tilgodese private investorer, fremfor at sikre befolkningen og familierne på Nordals trygheden ved sikker lægehjælp.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Uddannelse, Sønderborg

5a fra Dybbøl-Skolen er med i Lego Challenge- OL i børnehøjde

10. maj 2021 Uddannelse

5a fra Dybbøl-Skolen er tilmeldt Lego Challenge ’OL i børnehøjde’ og konkurrencen går ud på, at eleverne skal bygge noget med legoklodser, som har med Olympiske lege at gøre. Eleverne har sammen med klasselærer Marlene Strüssmann og Dusko Milovic som natur/teknologi lærer, har valgt at klassen bygger OL-byen med tilhørende sportsfaciliteter. ”I den forbindelse var […]

Læs mere...