Politik: Stadig ballede omkring Sundhedshuset i Nordborg

16. juni 2013 Politik

Formanden for Socialudvalget, Jørgen Jørgensen, skriver:

Skuffelsen hos Venstre over placeringen af sundhedshuset på Nordals vil ingen ende tage.

Sidst skulle de visionære tanker om et samarbejde mellem Nordals idrætscenter og Nørherredhus, for at bevare Udviklingshuset i Nordborg, skydes i grus.

Og nu fortsætter det med Venstres påstand om at socialudvalgsformanden manipulerer med tallene.  Det gør jeg ikke.

Problemet er, at Venstres Petter Astrup ikke gider eller vil sætte sig ind i fakta. Enhver også PA kan ellers bare orientere sig i byrådets åbne dagsorden fra 2/5 2012, hvor det klart fremgår, at Kvickly løsningen kostede 27.7 mio.kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den kommunale del kostede 15 mio.kr, plus 5-7 mio.kr ekstra for at leve op til Regionen m2 krav.

Alene det ville bringe m2 huslejen langt over det niveau, som Regionen anså for realistisk, hvis yngre læger skulle finde det attraktivt at flytte ind i sundhedshuset.

Det er bekymrende, at Venstre hellere vil tilgodese private investorer, fremfor at sikre befolkningen og familierne på Nordals trygheden ved sikker lægehjælp.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Sport, Sønderborg

Kom i Humlehøj-hallerne og se Sønderborg Futsal spille mod Aalborg

1. oktober 2022 Sport

Søndag eftermiddag klokken 16:30 møder Sønderborg Futsal Aalborg og det sker i Humlehøj-hallerne. “Jeg håber, at der kommer rigtigt mange og ser kampen. Det er nemlig vigtigt, vi også  får god opbakning i starten af sæsonen”, siger målmand Dennis Skipper. Sønderborg Futsals spillere satser benhårdt på igen at komme til at spille om medaljer. “Hvis […]

Læs mere...