Politik: Stadig ballede omkring Sundhedshuset i Nordborg

16. juni 2013 Politik

Formanden for Socialudvalget, Jørgen Jørgensen, skriver:

Skuffelsen hos Venstre over placeringen af sundhedshuset på Nordals vil ingen ende tage.

Sidst skulle de visionære tanker om et samarbejde mellem Nordals idrætscenter og Nørherredhus, for at bevare Udviklingshuset i Nordborg, skydes i grus.

Og nu fortsætter det med Venstres påstand om at socialudvalgsformanden manipulerer med tallene.  Det gør jeg ikke.

Problemet er, at Venstres Petter Astrup ikke gider eller vil sætte sig ind i fakta. Enhver også PA kan ellers bare orientere sig i byrådets åbne dagsorden fra 2/5 2012, hvor det klart fremgår, at Kvickly løsningen kostede 27.7 mio.kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den kommunale del kostede 15 mio.kr, plus 5-7 mio.kr ekstra for at leve op til Regionen m2 krav.

Alene det ville bringe m2 huslejen langt over det niveau, som Regionen anså for realistisk, hvis yngre læger skulle finde det attraktivt at flytte ind i sundhedshuset.

Det er bekymrende, at Venstre hellere vil tilgodese private investorer, fremfor at sikre befolkningen og familierne på Nordals trygheden ved sikker lægehjælp.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...