Politikere skal tage stilling til weekendpasning af børnehavebørn

3. april 2014 Uncategorized

Der er småbørnsfamilier, hvor forældrene arbejder i weekenderne og for at de skal kunne passe jobbet, så har kommunen i en forsøgsperiode tilbudt weekendpasning i Alssund Børnehave i Dybbøl. I perioden har der været 34 weekender. I 12 weekender, har der været et behov for pasning, og 33 børn er blevet passet. Der er passet fra 1 til 4 børn på de enkelte dage.by9

Artiklen fortsætter under annoncen

På tirsdag skal Børne- og Uddannelsesudvalget snakke sig frem til, om ordningen skal fortsætte ud over forsøgsperioden, der stopper med udgangen af maj måned.

Der har i perioden været udgifter til løn, rengøring og til el, vand og varme, der svarer til en udgift på 7.409 kr. pr barn, som er blevet passet i weekendpasningen.

Hvis weekendpasningen nedlægges, vil der blive frigjort 250.000 kr. af kvalitetsmidlerne, som kan fordeles til de enkelte dagtilbud til fleksible åbningstider i dagtilbuddene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis det besluttes at videreføre weekendpasningen, er det forvaltningens vurdering, at den samlede udgift vil være ca. 300.000 kr. pr. år. Prisen er anslået under forudsætning af, at efterspørgslen til weekendpasning vil være på det samme niveau, som i forsøgsperioden.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Politik, Nordborg

Jan Rytkjær Callesen prøver at genstarte sin politiske karriere

28. juni 2022 Politik

Jan Rytkjær Callesen fra Nordals, som tidligere har siddet i Folketinget og i Byrådet for Dansk Folkeparti, har meldt sig i Inger Støjbergs nye parti, Danmarksdemokraterne. Han agter også at stille op som lokal kandidat – og spår, at Danmarksdemokraterne vinder hele 20 mandater til det næste folketingsvalg. “Jeg sagde i begyndelsen af maj måned, […]

Læs mere...