Politikere skal tage stilling til weekendpasning af børnehavebørn

Arkivfoto
Arkivfoto
3. april 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Der er småbørnsfamilier, hvor forældrene arbejder i weekenderne og for at de skal kunne passe jobbet, så har kommunen i en forsøgsperiode tilbudt weekendpasning i Alssund Børnehave i Dybbøl. I perioden har der været 34 weekender. I 12 weekender, har der været et behov for pasning, og 33 børn er blevet passet. Der er passet fra 1 til 4 børn på de enkelte dage.

På tirsdag skal Børne- og Uddannelsesudvalget snakke sig frem til, om ordningen skal fortsætte ud over forsøgsperioden, der stopper med udgangen af maj måned.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der har i perioden været udgifter til løn, rengøring og til el, vand og varme, der svarer til en udgift på 7.409 kr. pr barn, som er blevet passet i weekendpasningen.

Hvis weekendpasningen nedlægges, vil der blive frigjort 250.000 kr. af kvalitetsmidlerne, som kan fordeles til de enkelte dagtilbud til fleksible åbningstider i dagtilbuddene.

Hvis det besluttes at videreføre weekendpasningen, er det forvaltningens vurdering, at den samlede udgift vil være ca. 300.000 kr. pr. år. Prisen er anslået under forudsætning af, at efterspørgslen til weekendpasning vil være på det samme niveau, som i forsøgsperioden.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...